Simpel op weg met het boek voor de echte computerstarters


BAARLE NASSAU, 20070508 -- In deze tijden van computertechniek worden steeds meer mensen gedwongen een pc aan te schaffen. Veel van deze mensen hebben geen besef hoe ermee om te gaan. Speciaal voor de groep echte starters brengt ZISIT ( Rico van Zundert ) de reeks "Simpel op weg met ... " uit.

Het eerste boekje "Simpel op weg met internet" is vanaf nu verkrijgbaar en legt in simpele stappen uit hoe er gebruik kan worden gemaakt van internet en email.

"Veel mensen hebben geen idee hoe ze hun email in moeten stellen of hoe ze met internet om moeten gaan. Ik kom in de praktijk nog steeds veel mensen tegen die niet eens weten wat een link is!. Voor deze groep mensen maak ik deze reeks boekjes", aldus van Zundert.

De serie "Simpel op weg met" wordt in eigen beheer uitgegeven met behulp van 's werelds snelst groeiende leverancier van Print-on-Demand boeken, lulu.com. Lulu.com stelt digitale doe-het-zelvers in de gelegenheid gratis hun boeken, muziek of kalenders uit te geven en te verkopen. Voor meer informatie, kijk op www.lulu.com.

Rico Raymond van Zundert ( 1980 ) is al sinds zijn zevende jaar bezig met de computertechniek. Op zijn achtste jaar schreef hij zijn eerste computerprogramma's in de programmeertaal GWBasic. Na gedetacheerd te zijn bij verschillende bedrijven zoals Telfort, Canal+, EDS en Irdeto Access, is hij in 1998 voor zichzelf begonnen onder de naam Zundert Internet Solutions. Sinds 2000 is de webshop en de winkel ZISSHOP.nl een bekende naam in de regio en op internet. ZIS maakt de laatste jaren een enorme groei door en is sinds 2006 opgedeeld in drie afdelingen, ZISSHOP voor al uw hardware, ZISServices voor reparatie en ondersteuning en ZISDesign voor website en design ontwerpen. Nu anno 2007 is hier een nieuwe tak aan toegevoegd namelijk ZISIT voor de computerboeken.


Meer informatie:
Rico van Zundert, rvzundert@zisit.nl

Simpel op weg met internet
ISBN 978-90-78973-01-0
www.zisit.nl





ZISIT