Gemeente Heemskerk


donderdag, 26 april 2007

Officiële opening park en spelvoorziening Verlengde Baandert

HEEMSKERK - Op woensdagmiddag 9 mei om 15.00 uur opent wethouder Gineke van 't Veer-Kamminga het park en de spelvoorziening aan de Verlengde Baandert. De spelvoorziening is bedoeld voor jeugd van twaalf jaar en ouder.

Na een korte toespraak van wethouder Van 't Veer wordt het park door het oplaten van ballonnen officieel geopend. Daarna is er volop gelegenheid om het park te bezichtigen, te wandelen en van de speeltoestellen gebruik te maken.

Ballonnenwedstrijd
Vanaf 14.45 uur kunnen kinderen die met de ballonnenwedstrijd mee willen doen zich melden bij de nieuwe speelplek. Daar kunnen zij een kaartje invullen en aan een ballon vastmaken. Met de ballonnenwedstrijd zijn drie leuke prijzen te winnen. Gevonden kaartjes kunnen tot en met 30 mei kosteloos teruggestuurd worden naar de gemeente Heemskerk. Daarna wordt de uitslag bekend gemaakt op de website van de gemeente (www.heemskerk.nl) en worden de winnaars uitgenodigd worden om op het raadhuis hun prijzen in ontvangst te nemen.

Speeltoestellen
Op de speelplek zijn een klimtoren, een chopper en een booster (schommel) geplaatst. Ook is er eenveld met een doelwand, dat gebruikt kan worden voor voetbal en basketbal. Het park is natuurvriendelijk ingericht en er is ruimte voor natuur. Er is een (vis)vlonder aangelegd en er zijn een aantal bankjes geplaatst. 'bovenin' het park is een plas aangelegd.

---