Nacht van Europa op 9 mei

27.04.2007 / 10:49 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Europees parlement den haag

Europees parlement den haag

Kom naar de Nacht van Europa op 9 mei in Felix Meritis in Amsterdam! Kaartverkoop is gestart!

Met speciale gasten als staatssecretaris Frans Timmermans, Jan Jaap van der Wal, Joris Luyendijk, Wende Snijders, Tom Barman, Spinvis en vele anderen!

Zie voor het volledige programma: WWW.NACHTVANEUROPA.NL

Nacht van Europa
Op woensdag 9 mei aanstaande vindt op de jaarlijkse Europadag in Felix Meritis in Amsterdam de eerste Nacht van Europa plaats. Een nacht vol debat, theater, cabaret, film en Europese liefdes. Voor- en tegenstanders van Europa komen aan het woord en bijzondere gasten zijn aanwezig: staatssecretaris Frans Timmermans, zangeres van het Franse lied Wende Snijders, cabaretier Jan Jaap van der Wal, GroenLinks Europarlementariƫr Joost Lagendijk, NOS correspondent Paul Sneijder, filmmaker Eddy Terstall, BNN Lama Tijl Beckand, schrijver Joris Luyendijk, de Belgische duizendpoot Tom Barman (dEUS), Spinvis en vele anderen!

Kaartverkoop
Kaarten zijn voor 5 euro per stuk (excl. administratiekosten) verkrijgbaar bij de Uitburo Ticketshops en VVV kantoren. Het is ook mogelijk telefonisch (0900-0191 / 0,40 pm) of via de website www.uitburo.nl kaarten voor de Nacht van Europa te bestellen.

De Nacht van Europa is een initiatief van het ministerie van Buitenlandse Zaken.