03.05.2007 / 14:02 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Lentis

Lentis

Symposium integrale psychiatrie

Groningen, 3 mei 2007 - Veel cliënten in de geestelijke gezondheidszorg en de huisartsenzorg gebruiken alternatieve en complementaire geneeswijzen. Symposium over nieuwe mogelijkheden van integrale psychiatrie op 9 mei 2007 in Groningen.

Veel cliënten in de geestelijke gezondheidszorg (42%) en de huisartsenzorg maken ook gebruik van alternatieve en complementaire geneeswijzen. Openheid, veiligheid en bewezen effectiviteit is belangrijk voor hen, vindt Lentis, organisatie voor geestelijke gezondheidszorg.

Wat zijn de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en de meest recente ontwikkelingen? Wat zijn de recente ontwikkelingen? Wat vinden voor- en tegenstanders van integrale psychiatrie?

Deze en andere thema's komen op 9 mei aan de orde op het 2e Lentis-congres over Integrale Psychiatrie: 'Op zoek naar nieuwe mogelijkheden'.
Gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse sprekers zullen ingaan op de voordelen, mogelijkheden én moeilijkheden. Er hebben zich al ruim 850 deelnemers ingeschreven. Meer informatie: www.lentis.nl/integralepsychiatrie

Datum: 9 mei 2007

Tijd: 10.00 tot 18.00 uur

Plaats: Martiniplaza Groningen.