Ingezonden persbericht


www.mooiuitdebrand.nl
info@mooiuitdebrand.nl

PERSUITNODIGING

Wie wint het Klavertje Vuur?

Grande Finale Mooi uit de brand
woensdag 9 mei
van 15.00 tot 17.00 uur
Caballero Fabriek te Den Haag

Namens het Verbond van Verzekeraars nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de 'Grande Finale' van de designwedstrijd Mooi uit de brand. Tijdens de Grande Finale maakt juryvoorzitter Ed Annink de winnaar van het 'Klavertje Vuur', de winnaar van de publieksprijs en de verdeling van het prijzengeld (¤ 12.000,-) bekend. Gedurende de prijsuitreiking worden alle genomineerde ontwerpen tentoongesteld.

In november vorig jaar ging de designwedstrijd Mooi uit de brand van start. In deze wedstrijd voor studenten staat het ontwerpen van een mooi en effectief brandpreventiemiddel centraal. De initiatiefnemer, het Verbond van Verzekeraars, wil met deze ontwerpwedstrijd gedragsverandering bij het Nederlandse publiek realiseren en hen aansporen meer aan brandpreventie in huis te doen. Met 'Mooi uit de brand' beoogt het Verbond van Verzekeraars het thema brandpreventie hoog op de maatschappelijke agenda te plaatsen. De organisatie streeft ernaar het winnende ontwerp in productie te nemen zodat zoveel mogelijk consumenten zullen overgaan tot de aanschaf én installatie van brandpreventiemiddelen.

Graag vernemen wij of u bij de Grande Finale aanwezig kunt zijn. U kunt dit telefonisch (070-4161612) of via een email (dspaans@winkelmanenvanhessen.nl) aan ons laten weten. Wij zien ernaar uit u op 9 mei te kunnen verwelkomen.

Routebeschrijving
Caballero Fabriek
Bedrijventerrein Binckhorst
Design Business Netwerk, unit 45
Saturnusstraat 60
2516 AH DEN HAAG

Route
Vanaf Amsterdam
Volg de A4 richting Den Haag Centrum

Vanaf Rotterdam
Volg de A13 richting Den Haag Centrum

Vanaf Utrecht
Volg de A12 richting Den Haag Centrum

Op het knooppunt Prins Clausplein volg de A12 richting Den Haag Centrum. Neem na 3.6 km afslag 4 Voorburg.
Bij de stoplichten linksaf de Maanweg op richting Binckhorst. Bij de volgende stoplichten ga rechtsaf de Regulusweg op. Neem de eerste afslag links de Saturnusstraat op.
Rijd deze weg helemaal uit, langs het hek en de portier. U bent nu op het terrein van de Caballero Fabriek. Volg de rode borden die naar de hoofdingang verwijzen (2 x links).

Openbaar vervoer
Voor een gedetailleerde route met het Openbaar Vervoer zie www.9292ov.nl

Kaart