PvdA Rotterdam


PvdA Rotterdam Delfshaven en Centrum

PERSUITNODIGING
Donderdag 3 mei 2007

Staatssecretaris Aboutaleb bij politiek café PvdA

Ahmed Aboutaleb, staatssecretaris voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid, is te gast in het politiek café dat de PvdA Rotterdam op woensdag 9 mei om 19.30 uur organiseert in Grand Café De Olijventuin, Nieuwe Binnenweg 575. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

In Rotterdam zijn er wijken met problemen rond wonen, werken, en veiligheid. Wijken met bijvoorbeeld een hoge werkloosheid, verouderde huizen en een gebrek aan sociale samenhang. Hoe kunnen deze wijken weer wijken worden waar mensen kansen hebben en graag wonen. Wat is daarvoor nodig? En hoe kunnen we het aanwezige talenten in deze wijken zo goed mogelijk benutten?

Staatssecretaris Aboutaleb gaat in gesprek met vertegenwoordigers van actieve organisaties en instellingen in het Oude Westen en Delfshaven over de vitaliteit van de wijk. Zo zullen vertegenwoordigers van welzijnsorganisaties, bewonersorganisaties en corporaties aan het gesprek deelnemen.

Ook de PvdA-wethouders Jantine Kriens (volksgezondheid, welzijn en maatschappelijke opvang), Dominic Schrijer (sociale zaken en grotestedenbeleid) en Hamit Karakus (wonen en ruimtelijke ordening) nemen deel aan de discussie.


____________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Wouter Scheffer ( Delfshaven) 06-18536705

Flora Goudappel (Centrum) 06-44522657)