Gemeente Echt-Susteren


Aanleg fietspad Industrieweg te Echt

In opdracht van de gemeente Echt-Susteren start aannemer Hamanz BV uit Sittard vanaf 9 mei 2007 met de aanleg fietspad Industrieweg te Echt.

De werkzaamheden bestaan uit:


- de aanleg van een eenzijdig fietspad in twee richtingen langs de Industrieweg en een gedeelte van de Maasbrachterweg (ter hoogte van de nieuwbouw van het Bisschoppelijk College);


- het aanpassen van het kruispunt Olmstraat-Edisonweg-Industrieweg waarbij de Olmstraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer;


- het aanbrengen van een middengeleider in de Maasbrachterweg ter plaatse van de nieuwe hoofdingang van het Bisschoppelijk College;


- het aanbrengen van fietsstroken in rode coating langs de Maasbrachterweg en Berkelaarsweg tussen de Populierenlaan-Diepstraat.

De werkzaamheden duren afhankelijk van de weersomstandigheden tot en met 13 juli 2007.

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd:

Fase 1: Middengeleider Maasbrachterweg week 19 t/m 23.

Fase 2: Aanpassen kruispunt Olmstraat-Industrieweg-Edisonweg week 23 t/m 28.

Fase 3: Aanbrengen fietspadcoating Maasbrachterweg/Berkelaarsweg vanaf week 27

Fase 4: Aanleg fietspad Industrieweg week 19 t/m 23.

Doorgaand verkeer zal tijdens fase 1 en 2 niet mogelijk zijn. De genoemde weggedeeltes worden tijdens deze fases voor alle verkeer afgesloten. Voor het doorgaand verkeer wordt een omleidingroute ingesteld.

De werkzaamheden kunnen tijdelijk enige overlast betekenen waarvoor wij vriendelijk uw begrip en medewerking vragen. In samenwerking met de aannemer proberen we de overlast tot een minimum te beperken.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer Thijssen van de afdeling Economische Zaken & Projecten, telefoon: 0475-478 478.