Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden Hoofdweg van 9 t/m 11 mei 2007

Binnenkort starten de asfalteringswerkzaamheden aan de op- en afritten aan weerszijden van het viaduct van de A20 tussen de Hoofdweg en de Laan van Avant-Garde . Dit werk betreft zowel de hoofdrijbanen als ook de fietspaden.

Nachtwerkzaamheden 9 en 10 mei

Op woensdag 9 mei 20.00 uur tot en met donderdag 10 mei 6.00 uur wordt de nieuwe rotonde aan de Hoofdweg voorzien van een toplaag.

Aangezien een volledige afsluiting van de Hoofdweg niet mogelijk is, blijft er een rijbaan open voor het verkeer. Het verkeer op de Hoofdweg wordt geregeld met behulp van een verkeersregelinstallatie. Het viaduct van en naar Nesselande is wel afgesloten voor al het verkeer tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden 10 en 11 mei

Op donderdag 10 mei 5.00 uur tot en met vrijdag 11 mei 17.00 uur is de gehele weg tussen de rotonde aan de Laan van Magisch Realisme en de rotonde aan de Hoofdweg afgesloten voor al het verkeer. Tijdens deze afsluiting worden de rijbanen en fietspaden voorzien van een toplaag.

Omleidingsroutes

Voorafgaand aan de werkzaamheden komen aankondigingborden te staan. Gedurende de afsluiting van het viaduct over de A20 geldt een omleidingsroute voor al het verkeer. Het gemotoriseerde verkeer kan gebruik maken van de route Hoofdweg Schollevaartse Dreef - Laan van Magisch Realisme vice versa. Deze omleidingsroute geldt ook voor fietsers. Fietsers kunnen gebruik maken van de fietstunnel Weidezoompad.

Informatie

Voor meer informatie over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Gemeentewerken Rotterdam, mevrouw W. Roozenbeek, telefoon 4895806.