Politie Zeeland


---


W-1641-2007 Tasjesdief aangehouden, Vlissingen
Met de aanhouding van een 27-jarige Middelburger heeft de politie een aantal tasjesroven opgelost. De man heeft inmiddels 5 tasjesroven bekend, allen gepleegd in Vlissingen op 5 en 6 mei.
Zijn laatste tasjesroof pleegde hij afgelopen zondagmiddag rond 16.15 uur. Toen beroofde hij op de Burgemeester van Woelderenlaan een 52-jarige Middelburgse van haar tas waarna hij er vandoor ging. Naar aanleiding van het opgegeven signalement en met behulp van getuigen, ging de politie in de omgeving op zoek naar de man. Een uur later werd hij aangehouden op de Bonedijkestraat. De 27-jarige man zit nog steeds vast. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-1642-2007 Autoportieren gestolen, Goes
Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 2 portieren gestolen van een auto die geparkeerd stond op een afgesloten bedrijfsterrein aan de Pearyweg.
De auto stond voor een onderhoudsbeurt op het terrein van een garagebedrag. Afgelopen nacht werden beide portieren aan de bestuurderszijde verwijderd en weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.

O-1643-2007 Inbraak in bestelauto, Oudeland
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bestelauto die stond geparkeerd aan de Slagweistraat.
Nadat een raampje was vernield, werd het navigatiesysteem t.w.v. enkele honderden euro's uit de auto gehaald.


---- --