Medley Global Advisors tekent overeenkomst met Goldman, .....


09.05.2007 / 12:08 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Medley global advisors, llc

Medley global advisors, llc

Medley Global Advisors tekent overeenkomst met Goldman, Sachs & Co. NEW YORK, May 9 /PRNewswire/ --

Medley Global Advisors, LLC (MGA), de leidende onafhankelijke leverancier van politieke informatie aan hedge fondsen, activa managers, investeringsbanken en regeringen, is verheugd om aan te kunnen kondigen dat het een overeenkomst heeft gesloten met Goldman, Sachs & Co.'s Hudson Street Services.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070508/NYTU143LOGO )

Volgens de overeenkomst zal Hudson Street Services cliënten toegang bieden tot een selectief platform met unieke inhoud en gereedschappen en MGA's diensten op basis van exclusiviteit aan Goldman Sachs' institutionele cliënten kunnen aanbieden, die macro politieke en regelgevende informatie in hun handels- en investeringsbesluiten willen incorporeren.

Goldman Sachs heeft in een aparte overeenkomst ook een minderheidsinvestering gedaan in MGA, waarmee het zich verbindt met de huidige eigenaren, te weten Boston Ventures, Castanea Partners, en MGA management. MGA blijft als een volledig onafhankelijke firma opereren en zal zijn eigen merkgebonden onderzoek en service direct aan haar cliënten blijven leveren, inclusief verwijzingen van Hudson Street.

MGA's Chief Executive Officer, Sassan Ghahramani in commentaar op de overeenkomst:

"Investeerders, die zich in het verleden minder richtten op de impact van politieke beslissingen op hun markten, voelen steeds meer de invloed van beslissingen genomen in Washington, Beijing of Riyad. Hudson Street zal Goldman Sachs' cliënten helpen te determineren wie een andere manier van zaken doen hebben, een andere tijdsindeling, andere doelen dan MGA's traditionele cliënten.

"We zullen deze cliënten helpen wegwijs te worden in de overdosis aan informatie en hen voorspellingen en analyses geven van belangrijke politieke issues waarmee ze beslissingen kunnen nemen. Behalve op macro politiek, anticiperen wij op sterke vraag uit onze groeiende markten, energie, regelgeving en de Chinese markt als geheel.

"Wij doen dit hoofdzakelijk", voegde hij toe, "met een firma die onze filosofie deelt, namelijk die van eerste kwaliteit service bieden aan top cliënten."

Over MGA

MGA analyseert publieke en uit de eerste hand verkregen informatie en past die toe op industriële en financiële markten, om zodoende cliënten en politieke beslissers te helpen anticiperen op macro economische en regelgevende gebeurtenissen die hen beïnvloeden.

MGA levert diensten die geselecteerde G7/OECD, gefixeerde inkomsten- en valutamarkten omvat, alsmede opkomende markten, telecommunicatie, openbare diensten en energiemarkten. MGA werd in 1997 opgericht en heeft zijn hoofdkwartier in New York City, met kantoren in Washington DC, Londen, and Tokio.

Voor meer informatie over MGA kunt u terecht op: www.medleyadvisors.com. In contact treden met de firma kunt u via: advisors@medleyadvisors.com of Launa Myrie, Tel.
+1-212-219-9096.

Website: www.medleyadvisors.com

Contact:

Launa Myrie, +1-212-219-9096, advisors@medleyadvisors.com; Foto: NewsCom: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070508/NYTU143LOGO , AP Archief: photoarchive.ap.org , PRN Foto Desk, photodesk@prnewswire.com