Medley Global Advisors voegt strategen toe aan zijn .........


09.05.2007 / 12:08 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Medley global advisors, llc

Medley global advisors, llc

Medley Global Advisors voegt strategen toe aan zijn teams, gericht op zich snel ontwikkelende markten

NEW YORK, May 9 /PRNewswire/ --

Medley Global Advisors, LLC (MGA),de leidende onafhankelijke leverancier van politieke informatie aan hedge fondsen, activa managers, investeringsbanken en regeringen, kondigde vandaag aan dat het Michael Schetzel heeft ingehuurd als strateeg voor zijn Client Team en Gustavo Rangel als analist voor Latijns Amerika, gericht op zich snel ontwikkelende markten.

(Logo: www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070508/NYTU143LOGO )

Voordat Michael Schetzel toetrad tot MGA, was hij strateeg voor het in Connecticut gevestigde wereldomvattende macro hedge fonds Bridgewater Associates. Voor die tijd werkte hij negen jaar bij de Federal Reserve Bank of New York, alwaar hij Chief Dealer was van de Foreign Exchange and Investment Desk, alsmede verantwoordelijk manager voor Permanent Open Market Operations en Trader/Analyst in de Government Securities Staff van de verschillende markt divisies. Hij heeft ook bij de Bank of England gewerkt als Portfolio Manager van de dollar and de yen genoteerde, gefixeerde inkomsten portfolio's, alsmede als team manager van analisten in de BOE's Foreign Exchange divisie. Hij heeft een Master's Degree in International Affairs, Banking and Finance van de Columbia University School of International and Public Affairs en is afgestudeerd aan de universiteit van Maryland en de universiteit van Londen.

Gustavo Rangel komt bij MGA via Barclays Capital's Emerging Markets Research groep, waar hij research deed en analyses maakte van centrale banken, fiscale politiek, binnenlandse politiek van Latijns Amerika, inclusief Brazilië, Argentinië, Chili, Ecuador, Peru, Colombia, Mexico en Panama. Voor die tijd was hij aandelen analist bij de Banco Boreal in Brazilië. Hij is gepromoveerd in de economie aan de universiteit van Illinois bij Champaign-Urbana en heeft een graad in de economie behaald aan de katholieke universiteit van Rio de Janeiro.

"Beide kandidaten brengen veel kennis mee voor hun respectievelijke gebieden van interactie tussen de politieke wereld en de financiële markten, die voor onze firma en onze cliënten enorm van belang is", aldus Sassan Ghahramani, MGA's Chief Executive Officer.

"Michael zal zijn ervaring bij de Federal Reserve en bij Bridgewater, een van de grootste wereldomvattende hedge fondsen, kunnen aanwenden om voor cliënten de puntjes op de i te zetten tussen monetair-politieke ontwikkelingen en potentiële investeringsstrategieën. Gustavo zal op zijn ervaring als Latijns-Amerikaans analist kunnen terugvallen om de belangrijke economische en politieke ontwikkelingen in de regio te herkennen en in te schatten, zodat cliënten weten waar ze op moeten letten. We zijn ontzettend blij dat we ze allebei in ons team hebben."

Over MGA

MGA analyseert publieke en uit de eerste hand verkregen informatie en past dat toe in industriële en financiële markten, om zodoende cliënten en politieke beslissers te helpen anticiperen op macro economische en regelgevende gebeurtenissen die hen beïnvloeden. MGA levert diensten die geselecteerde G7/OECD, gefixeerde inkomsten- en valutamarkten omvat, alsmede opkomende markten, Telecom, openbare diensten en energiemarkten. MGA werd in 1997 opgericht en heeft zijn hoofdkwartier in New York City, met kantoren in Washington DC, Londen, and Tokio.

Voor meer informatie over MGA kunt u terecht op: www.medleyadvisors.com. In contact treden met de firma kunt u via: advisors@medleyadvisors.com of Launa Myrie, Tel.
+1-212-219-9096.

Website: www.medleyadvisors.com

Contact:

Launa Myrie van Medley Global Advisors, LLC, Tel. +1-212-219-9096, advisors@medleyadvisors.com; Foto:
www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070508/NYTU143LOGO , AP Archief: photoarchive.ap.org, PRN Foto Desk, photodesk@prnewswire.com