Ingezonden persbericht


"Zeker droog weer tijdens HSB cup 2007"

Het Vlaardings Straatvoetbal Kampioenschap, de HSB cup, zal geen last ondervinden van het slechte weer. De organisatie heeft het toernooi naar binnen, de tennishallen, verplaatst waardoor er gewoon in droge omstandigheden gevoetbald kan worden. Wel benadrukt de organisatie met klem dat de tennishal alleen toegankelijk is wanneer men, bezoeker en deelnemer géén zwarte schoenzolen heeft. Hierop wordt gecontroleerd en wordt toegang geweigerd.

A.s. woensdag, 9 mei, 10.00 uur, wordt er op de tennisbanen van Sportcentrum Vlaardingen, Zwanensingel 9, gestreden om de titel: Vlaardings Straatvoetbal Kampioen 2007. Meer dan 175 deelnemers, in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar, gaan strijden om de felbegeerde titel maar uiteraard ook om de hoofdprijs, een PSP voor elk teamlid.

In twee verschillende categorieën, 8 t/m 11 & 12 t/m 15, wordt er poules gestreden om een plaats in de kwartfinales. De beste gaan door en spelen om 17.00 uur de grote finale waarna de prijsuitreiking verricht zal worden door Dhr. Oosterom, wethouder van de gemeente Vlaardingen . Buiten het feit er de gehele dag (hopelijk) goed voetbal te zien zal zijn, is er door de organisatie ook aan de bezoekers gedacht. Zo zal er voor de kinderen een spring kussen staan en is er heel de dag live muziek aanwezig. Naast dj Jeff zullen ook de Looney Tunez gaan draaien en wordt er een Jumpworkshop gegeven door de boys die jumpen voor Jeckyll & Hyde. Tijdens koninginnedag jumpten ze nog voor 300.000 mensen op het Museumplein in Amsterdam en tijdens de HSB cup geven ze een demonstratie hoe je deze populaire dans nu precies uitvoert, en het is te leren, ook als je al geen puber meer bent.. Uiteraard is er een eet en drink gelegenheid en kan ook voor de inwendige mens gezorgd worden.

Kortom de HSB cup is een dag vermaak voor iedereen.

Al het laatste nieuws omtrent de HSB cup staat op: www.hsbcup.nl



Ingezonden persbericht