Rouvoet praat met Hiphoppers

Dinsdag 8 mei 2007, nummer 11

Rouvoet praat met hiphoppers

Minister André Rouvoet (Jeugd en Gezin) brengt woensdagmiddag 9 mei een bezoek aan Lelystad. Dit in het kader van de bustoer 'Op weg naar de Kindertop'.

Rouvoet praat vanaf 14.00 uur in Jongerencentrum Underground (Neringweg 159 Lelystad) met diverse jongeren praten over tolerantie, discriminatie en jeugdcultuur. Jongeren die in het centrum actief zijn, zullen verder een optreden verzorgen en met Rouvoet praten over de invulling van het lokaal jeugdbeleid en vrijetijdsbesteding.

Verder staat er een gesprek gepland tussen de minister en vijf winnaars van Pimp my Block. Deze winnaars hebben in hun woonplaats initiatief genomen om hun woonwijk te verbeteren.

Samen met de voorzitter van de Nationale Jeugdraad José Spiers reikt Rouvoet de 'Ik ben Geweldig Prijs' uit aan een jongere die iets 'geweldigs' heeft neergezet.

Vervolgens reist Rouvoet naar het Stadhuis van Lelystad (Stadhuisplein) om daar om 16.00 uur uit handen van CNV-voorzitter René Paas een petitie over arbeid en werk in ontvangst te nemen.

U bent van harte uitgenodigd om vanaf 14.00 uur hierbij aanwezig te zijn.

Het adres: Jongerencentrum Underground, Neringweg 159, 8224 KA Lelystad.


-0-0-0-

Noot voor redacties (