ARINSO geselecteerd als Special Expertise Partner Duet voor HR


09.05.2007 / 07:01 / Rubriek: Economie / Organisatie: Arinso nederland b.v.

Arinso nederland b.v.

ARINSO door SAP geselecteerd als Special Expertise Partner Duet voor HR-oplossingen

ARINSO Nederland als enige HR-bedrijf geselecteerd voor Special Expertise Partnership Duet

Rotterdam, 9 mei 2007

ARINSO International - leverancier van innovatieve HR-oplossingen en diensten - is door SAP Nederland als enige HR-bedrijf geselecteerd tot Special Expertise Partner Duet voor HR-oplossingen. Tijdens de VNSG - SAP Gebruikersdagen in Maastricht is het nieuwe partnership bekend gemaakt.

SAP Nederland heeft dertien nieuwe partnerships bekendgemaakt op het gebied van xApps, Duet en Master Data Management (MDM). De partnerships vormen onderdeel van SAP's enterprise SOA-strategie, die er op is gericht bedrijven te ondersteunen bij het IT-beheer en de ontwikkeling en integratie van toekomstige en legacy-applicaties. SAP kent de partnerships jaarlijks toe aan organisaties die zich in een bepaalde branche of oplossingenveld onderscheiden. De toekenning vindt plaats op basis van bewezen kennis, ervaring en commerciële activiteiten van de partner en de toekomstige gezamenlijke business development activiteiten.

De keuze van SAP om ARINSO als Special Expertise Partner HCM ook te kiezen als Special Expertise Partner Duet is een bevestiging van de al jaren bestaande solide relatie tussen beide bedrijven. 'Wij hebben ARINSO geselecteerd vanwege de innovatieve HR-oplossingen die het bedrijf levert', aldus Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances bij SAP Nederland. 'Bovendien is ARINSO in Nederland één van de belangrijkste spelers op het gebied van HR-outsourcing en de partner voor de ontwikkeling van nieuwe HR-diensten.'

Duet(tm) is de naam van de samenwerking tussen SAP en Microsoft die ervoor zorgt dat informatiewerkers eenvoudig en efficiënt met bedrijfsapplicaties kunnen werken. Wim Valstar, Partner Manager SAP bij ARINSO: 'Via Microsoft Outlook bijvoorbeeld kunnen afspraken worden gepland, acties worden gestart en uren worden bijgehouden die direct in SAP worden ingevoerd en verwerkt, zonder dat de gebruiker verscheidene applicaties hoeft op te starten. Duet zorgt er voor dat informatie en processen worden verenigd en vereenvoudigd waardoor werknemers toegang krijgen tot gegevens en gebruik kunnen maken van bedrijfsapplicaties. In feite worden alle medewerkers van een bedrijf ook gebruikers van SAP.' Richard Reijers, Director Sales & Marketing van ARINSO Nederland, vervolgt: 'Juist voor HR-oplossingen zien wij erg veel toegevoegde waarde in Duet. Vrijwel iedereen werkt al met Microsoft Office en kan op deze manier bijvoorbeeld zelf uren schrijven of vakantie aanvragen. Het is een vorm van HR-selfservice die erg intuïtief werkt. Het is een veelbelovende toepassing voor de toekomst.'

Over ARINSO
ARINSO Nederland B.V. is onderdeel van ARINSO International (Euronext Brussel: ARIN), een wereldwijde HR Services partner die innovatieve HR-diensten en IT-oplossingen levert aan middelgrote en grote (inter)nationale werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services. Bij ARINSO International werken ruim 2.500 medewerkers in 27 landen, waarvan circa 300 in Nederland. In 2006 is de geconsolideerde netto-omzet gegroeid tot ruim EURO 203 miljoen. ARINSO is gespecialiseerd in het ondersteunen van zijn klanten bij het vormgeven en exploiteren van hun HR-beleid en -operatie alsmede het realiseren van innovatieve ICT-toepassingen en HR Shared Services.

ARINSO International is zowel in Nederland als in Europa leidend op het gebied van HR outsourcing en HR-ICT en heeft ruim vijf jaar ervaring met het leveren van HR outsourcing diensten.


------------------------ EINDE PERSBERICHT ---------------------