Ingezonden persbericht


Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista

Utrecht, 9 mei 2007 - De Trend Micro Worry Free-oplossingen voor mkb-organisaties zijn nu ook gecertificeerd voor het gebruik in combinatie met Windows Vista. Trend Micro is de eerste grote leverancier van beveiligingsoplossingen, die zijn producten mag voorzien van het 'Certified for Windows Vista'-logo. Microsoft verstrekte een Windows Vista-certificering aan Trend Micro Client Server Security en Client Server Messaging Security 3.6 voor het mkb. Al eerder ontving Trend Micro ook voor het consumentenbeveiligingsproduct Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 een certificering voor Windows Vista.

"Dankzij de Europese introductie van beveiligingsoplossingen voor Windows Vista met ondersteuning in meerdere talen zijn we de concurrentie een stap vóór. Eerder lanceerden we deze producten al succesvol in de Verenigde Staten", zegt Simon Denman, Regional Marketing Director bij Trend Micro. "Met deze oplossingen anticiperen we op de verwachte stijging van de vraag naar Windows Vista. Klanten die Worry Free-oplossingen gebruiken, zijn ervan verzekerd dat ze altijd adequaat zijn beveiligd tegen online bedreigingen."

###

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie en evaluatieversies van Trend Micro-producten en -diensten onze website www.trendmicro-europe.com

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.