Gemeente Duiven


Uitnodiging ondernemers centrum Duiven

---

De gemeente Duiven heeft een nieuwe start gemaakt met het project Vitaal Centrum Duiven over de inrichting van het centrum van Duiven. Voordat er concrete plannen worden gemaakt, wordt er de komende periode een nota van uitgangspunten opgesteld. De gemeenteraad behandelt deze nota in oktober 2007.

Een klankbordgroep begeleidt de nota van uitgangspunten. Een delegatie van de Ondernemersvereniging Centrum Duiven (OCD) zit in deze klankbordgroep. Als belangenbehartiger van de centrumondernemers in collectieve zin. In de klankbordgroep wordt zo min mogelijk gesproken over individuele belangen.

Het college van de gemeente Duiven wil graag van de ondernemers in het centrum weten wat hun persoonlijke belang in het centrum van Duiven is. Recent zijn uitnodigingen verstuurd aan de centrumondernemers voor een gesprek. In deze gesprekken gaat het om de vraag welke mogelijke persoonlijke wensen en belangen de individuele ondernemer heeft in relatie tot een nieuw te ontwikkelen centrum.

Geen uitnodiging ontvangen en wel interesse? Stuur een e-mail naar centrum@duiven.nl voor het maken van een afspraak. Wilt u eerst meer weten? Bel naar Evelien Haak, projectsecretaris, 0316 - 279 387 » kijk voor meer informatie op: www.vitaalcentrum.nl