Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Uitbreiding praktijkruimte fysiotherapie met Groene Hilledijk 342

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat COM.WONEN een verzoek om gebruikswijziging heeft ingediend voor het pand Groene Hilledijk 342.

Praktijkruimte en oefenzaal
Het is de bedoeling om alleen de begane grond te benutten voor praktijkruimte en oefenzaal. De huidige praktijkruimte is gevestigd aan de Vonder 52. Dit pand is intussen te klein geworden en ongeschikt voor uitbreiding.

Bestemmingsplan
Het plan is gelegen in het bestemmingsplan Vreewijk en heeft hierin de bestemming kantoren. Het vestigen van een praktijkruimte voor fysiotherapie is in strijd met artikel 16 van de bestemmingsplanvoorschriften. De voorschriften laten geen ruimte voor het verlenen van een binnenplanse vrijstelling. Om het plan te verwezenlijken is een procedure op grond van artikel 19,3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening in combinatie met artikel 20,1, sub e van het Besluit op de ruimtelijke ordening noodzakelijk. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Plan ter inzage
Het verzoek om gebruikswijziging ligt daarom vanaf 10 mei 2006 gedurende 6 weken ter inzage in het kantoor van de deelgemeente, Maashaven O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Bedenkingen
Indien u het niet eens bent met het plan, kunt u in bovenstaande termijn een brief met de redenen van uw bedenkingen sturen aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over deze vergunningaanvraag kunt u bellen met de heer M. Doeven, medewerker van de deelgemeente Feijenoord. Hij is te bereiken via telefoonnummer (010) 291 60 62.