Gemeente Dinkelland


PERSBERICHT

Van: Joost Meijer
Datum: 8 mei '07

Dinkelland op koers met collega-programma

De gemeente Dinkelland ligt op koers met de uitvoering van het college-programma 2006-2010. Dit blijkt uit de verantwoording die het college over 2006 aflegt. Het nieuwe college is inmiddels een jaar bezig en in die tijd zijn er 18 van de 19 onderwerpen die voor 2006 op de planning stonden gerealiseerd of in procedure gebracht. Belangrijke onderdelen die in 2006 gerealiseerd zijn de ontwikkeling van de toekomstvisie voor Weerselo, het dienstverleningsconcept, de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, het Masterplan Ootmarsum, de Toekomstvisie Dinkelland, Nationaal Landschap en het Financieel masterplan.

Alleen het instellen van een Jeugdraad voor de gemeente Dinkelland is nog niet gerealiseerd. Gebleken is dat jeugdraden elders niet bijzonder succesvol blijken te zijn. Daarom wordt momenteel bekeken op welke wijze het interactieve proces met de jeugd van Dinkelland kan worden opgestart.
---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Team Communicatie, Joost Meijer, telefoonnummer 0541-854 100 of 06-16594593 of jwg.meijer@dinkelland.nl.