Gemeente Halderberge


Halderberge past verkeersdrempel aan voor wielerevenement (8 mei 2007)

Op zondag 17 juni (vaderdag) worden in Halderberge in de kern Oudenbosch de Nederlandse Kampioenschappen op de weg voor Nieuwelingen en Junioren verreden. De organisatie is in handen van de Stichting Ronde van Nederland Halderberge die eerder de ENECO-tour en het NK Tijdrijden naar Halderberge haalde.

Het parkoers van dit Nederlands Kampioenschap ziet er als volgt uit: De start vindt plaats op de Markt, vervolgens Pastoor Hellemonsstraat, Julianalaan, Wilhelminalaan, Beatrixlaan, Hemiksemstraat, Bornhemweg, Oudlandsedijk, St. Antoinedijk, Bredestraat, Peeter Ceelen Keetweg, Standdaarbuitensedijk, Zoutlaan, Duiventoren, Zandeweg, Markt.

Om de wedstrijd "gladjes" te laten verlopen is de verkeersdrempel op de Duiventoren aangepast . De stichting Ronde van Nederland Halderberge vond het bedrijf Ballast-Nedam bereid om de verkeersdrempel in overleg met de gemeente aan te passen. Deze aanpassing gebeurde geheel kosteloos ter ondersteuning van dit nationaal wielerevenement. De aanpassing vond plaatsvinden op dinsdag 8 mei.
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 09/05/2007