Ingezonden persbericht


Radio Digitaal gadget: alle radiostations op je eigen blog of website

Hilversum, 9 mei 2007 - Vanaf vandaag is het mogelijk om een kleine radio player van Radio Digitaal op je eigen blog of website te plaatsen, waarmee alle radiostations van Radio Digitaal te beluisteren zijn. Radio Digitaal wil haar luisteraars de mogelijkheid geven om zelf te kunnen bepalen hoe en waar ze naar de radiostations van Radio Digitaal luisteren. De nieuwe 'online gadget' is hierin een eerste stap.

De gadget van Radio Digitaal is eenvoudig op een website of blog te plaatsen door een coderegel te kopiëren en in de broncode van je blog of website te plaatsen. Later zal er ook nog een Vista sidebar gadget volgen van Radio Digitaal, speciaal bedoeld voor het computer besturingssysteem Windows Vista. Meer info over hoe je de gadget op je eigen website of blog kunt plaatsen lees je op Radio Digitaal.nl: http://www.radiodigitaal.nl/page/weblog/11

Online Gadgets
Online gadgets zijn een soort miniprogramma's die informatie weergeven of toegang bieden tot algemene taken, zoals bijvoorbeeld het beluisteren van radiostations. Veel gadgets zijn verbonden aan een website en bieden informatie en/of links naar die website.

Radio Digitaal
Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve commerciële internet radioplatform van Nederland. Acht verschillende muziekzenders met 24 uur per dag tophits uit diverse muziekstromingen. Radio Digitaal bestaat uit: Power FM, JFK, Hits 4 Kids, 538 Nonstop 40, Real Rock Radio, 538 Dance Department, Love Radio en Flashback Radio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep



Ingezonden persbericht