Ingezonden persbericht


PNY Technologies lanceert GeForce 8500 GT 256MB

Met deze videokaart wordt werkelijkheid steeds mooier

Mérignac (Frankrijk), 9 mei 2007 - PNY Technologies kondigt vandaag de lancering aan van de GeForce(TM) 8500 GT 256MB. Met deze eerste betaalbare DirectX 10.0 compatibele videokaart wordt hiermee de volgende stap gezet naar de ultieme Microsoft(TM) Windows Vista(TM) ervaring.

'Deze nieuwe videokaart is onderdeel van de GeForce(TM) 8 serie die iedereen de mogelijkheid biedt om Windows Vista(TM) optimaal te ervaren en de nieuwste games met DirectX(TM)10.0 te spelen,' zegt Jonathan Filleau, PNY Technologies Category Manager van videokaarten voor de consument. 'Dankzij de combinatie van DirectX 10.0 met de Lumenex(TM) Engine en de NVIDIA Quantum Effects(TM), krijgt de gamer een scherper beeld met realistische effecten en natuurgetrouwe personages.'

Adviesverkoopprijs: ¤ 89,- incl. BTW

Technische informatie 8500 GTS 256 MB:
BUS Technology PCI Express Memory Amount 256 MB Memory Interface 128-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 12,8
Fill Rate (billion Pixels/sec.) 3,2 Core Clock (Mhz) 450 MHz Memory Frequency (effective) 400 MHz

Inhoud:

* Driver CD

* DVI to VGA adapter

* HDTV Break Out Box adapter

PNY Technologies biedt een vervangingsgarantie van 3 jaar. Voor meer informatie, technische hulp of de meest actuele drivers, ga naar www.pny.eu .

Over PNY Technologies:
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS), startte haar activiteiten met de fabricatie en de verkoop van een compleet gamma aan geheugenproducten. In 1994 opende PNY een bureau in Frankrijk om haar bedrijfssucces in Europa te ondersteunen. Momenteel heeft het bedrijf verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

De verschillende partnerships die PNY heeft met OEM's (waaronder Brother, Cisco, Dell, Epson, HP, IBM, Kyocera, QMS, Sony en Toshiba), brengen constante verbeteringen in alle nieuwste technologieën en garanderen een uitstekende kwaliteit en service.

PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector, door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor alles wat met de computer te maken heeft. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. In de voorbije jaren heeft PNY haar consumentengamma aanzienlijk uitgebreid met de introductie van een complete consumentenlijn aan flash-media (geheugenkaarten en digitale oplossingen). Sinds 2000 is PNY een marktleidende leverancier van grafische kaarten voor consumenten van het merk GeForce en tevens van grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations.

Bezoek voor meer informatie http://www.pny.eu

Contacten
PNY Technologies

Jonathan Filleau
Consumer Graphics Category Manager
Tel: +33 5 56 13 40 45
Email: jfilleau@pny-europe.com

Perscontact

Jan Robijns
Open2Europe
Tel: +33 1 55 02 14 69
Email: j.robijns@open2europe.com