Gemeente Elburg


Resultaten test website www.infoelburg.nl

Op woensdagavond 25 april is de site www.infoelburg.nl, onze rampensite, getest. In de Huis Aan Huis heeft een oproep gestaan voor de inwoners van de gemeente en op radio Gelderland is in een interview met de ambtenaar Openbare orde en veiligheid ook nog een oproep gedaan om mee te doen aan de test.

Tevens hebben medewerkers van de gemeente meegedaan met de test. Het was de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen in een kwartier de site zouden bezoeken. Op die manier kon getest worden of de site zich goed zou houden bij een groot bezoekersaantal.

De testresultaten zijn binnen! Er zijn 5135 hits geweest op de site. Dat is een aantal waar we als gemeente blij mee zijn. De site heeft goed gewerkt. Gedurende de test heeft een communicatiemedewerkster teksten aangebracht op de site en deze waren meteen te zien. De site heeft zich goed gehouden.

Hopelijk blijven rampen onze gemeente bespaard en hoeft de site nooit ingezet te worden. Maar mocht er toch een situatie ontstaan waarin de site nodig is, blijkt uit deze test dat er in ieder geval probleemloos 5135 hits in een kwartier kunnen plaatsvinden. Iedereen die aan de test heeft meegedaan wordt heel hartelijk bedankt voor de medewerking!