Gemeente Vlist


---

Verzakking_N228

Herstel verzakking N228 in Haastrecht

Weggebruikers en omwonenden van de N228 bij Haastrecht krijgen te maken met aangepaste verkeersmaatregelen. De weg is op verschillende punten verzakt. De provincie Zuid-Holland - de wegbeheerder - voert noodzakelijke werkzaamheden uit.

Werk aan N 228 bij Haastrecht weer op gang

Wordt er nog wel gewerkt aan de weg en de brug bij Haastrecht? Een logische vraag, die ons enkele keren door mensen uit de omgeving werd gesteld. Nu de werkzaamheden zijn hervat, ontvangt u een uitgave van de nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Wachttijd voor veiligheid

Het werk in Haastrecht kwam tijdelijk stil te liggen, omdat de provincie geen werkzaamheden in de grond kon uitvoeren, zolang er gas- en/of energieleidingen onder de weg lagen. De provincie, als beheerder van de weg en de brug, moet de werkzaamheden vanzelfsprekend veilig uitvoeren. Daarom werken we in Haastrecht samen met onder andere de beheerder van de energie- en gasleidingen, Eneco. Nu Eneco de aanwezige gasleiding heeft verlegd, kan de provincie de geplande werkzaamheden weer oppakken.

Heien van de weg en sloop van de brug

Deze week heien we het stuk tussen de rotonde en de brug voor de fundering onder de nieuwe weg. Daarna volgt het storten van de betonplaten voor onder de nieuwe weg. Volgende week beginnen we ook met de sloop van het middenstuk van de brug.

Zomermaanden

De aannemer heeft als doel de heiwerkzaamheden, het storten van de betonplaten en het plaatsen van de nieuwe brug eind juli 2007 klaar te hebben. De overige werkzaamheden, zoals asfalteren en herstel van de bermen, worden na de bouwvak uitgevoerd. De noodbrug blijft liggen totdat al het werk aan weg en brug gereed is.

Meer informatie?

Meer informatie vindt u op de website die is opengesteld door de wegbeheerder (= de provincie Zuid-Holland).

www.n228.nl

www.zuid-holland.nl (onder verkeer en vervoer / werken in uitvoering)

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Provincie Zuid-Holland

afdeling Voorlichting

tel. 070 - 441 71 59


---

| |