Ingezonden persbericht


PERSBERCHT

Nieuwe Live Night-organisatie voor Podium Hardenberg

Op vrijdag 8 juni organiseren Dewy Mulder en Hans Schutte i.s.m. Podium Hardenberg de eerste editie van de thema-avond 'Live Night', een avondvullend programma met live bands en een rock-dj. Het thema is ontstaan door de vraag naar meer aandacht voor live bands in NO Overijssel. Een club gemotiveerde mensen gaat nu i.s.m. Podium speciale live-nights organiseren, mede om de kwalitatief goede regionale bands met veel potentie een podium te bieden.

De eerste Live Night" zal wordt gehost door Dewy (DJ van ondermeer de Bikerbar, Café Rocks, route 728). Het thema is ROCK met Rock georiënteerde muziek en natuurlijk rock 'n request . De avond zal worden gevuld met een drietal bands;


* The New Low (Slagharen/Hardenberg). Een rock 'n roll band (2 ex-leden van the Temporaries, winnaars Hardslag 2000) met opzwepende muziek, zowel akoestisch als plugged leveren deze jongens hun eigen sound) tevens zal deze avond hun cd-release zijn.
* Alien Nation (Hoogeveen). Een stoner rockband (incl. ex-gitarist van de Prodigal Sons) voor de hardere muziek liefhebbers. Een graag geziene band, met goede recensies in rock bladen zoals de aardschok.
· Laizy Daisy (Ommen). Misschien wel de beste 60's 70's coverband ooit. Het is tijd voor piepende gitaren en ronkende bassen! De sound mag weer vet zijn en het haar in je ogen hangen. Legendarische seventies-rock in een wolk van wierrook. Deze band serveert de krenten uit de Hendrix-pap in een krokant Beatle-jasje met een slok Led Zeppelin van het best jaar.

Tevens is het ook een leuke aangelegenheid om op de vrijdag avond onder het genot van een drankje en een hapje, de kwaliteiten van de bands in je op te nemen en van een avondvullend programma, met tussen de bands door een dj, die fijne dansbare gitaargeoriënteerde muziek draait, te genieten. Kortom geen festival maar een lekker avondje uit.

Voor de media: Meer info via Dewy Mulder tel: 06 55 55 55 54