Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

HOFSTAD SEARCH BREIDT UIT

's-Gravenhage 9 mei 2007. Hofstad Search heeft in de persoon van Ilse Nijman een nieuwe consultant aangetrokken. De marktleider op het gebied van werving- en selectie van contact center management maakt een snelle groei door. Het afgelopen jaar is het aantal opdrachten meer dan verdubbeld; een tendens die de komende periode zal doorzetten. Het loopbaanonderzoek dat Hofstad en Call'm recent onder contact center managers lieten uitvoeren, laat namelijk zien dat de mobiliteit binnen deze beroepsgroep groeit.

Ilse Nijman is afkomstig van de ANWB, waar ze de afgelopen twee jaar teammanager was in het contact center. Daarvoor bekleedde ze diverse functies op het gebied van werving en selectie. Ze is afgestudeerd op het vakgebied Personeel & Arbeid aan de Hogeschool 'de Horsten' te Driebergen. Bij Hofstad Search zal Nijman zich met name bezighouden met het werven en selecteren van getalenteerde supervisors, teammanagers, contact center managers en project managers.

Pia de Wijer, directeur van Hofstad Search is blij met het aantrekken van Ilse Nijman: "Ze is niet alleen ervaren op het gebied van werving- en selectie, maar ook binnen de contact center wereld. Ze heeft de kennis en ervaring in huis die klanten van Hofstad Search verwachten."

Hofstad Search heeft in 2006 het aantal opdrachten zien verdubbelen en verwacht in de nabije toekomst een soortgelijke ontwikkeling. De Wijer: "Ons loopbaan onderzoek onder Nederlandse contact center managers maakt duidelijk dat de mobiliteit binnen deze beroepsgroep groeit. Van de ondervraagde managers geeft bijna de helft (47%) aan binnen één tot drie jaar een andere functie te willen vervullen. Het vak wordt volwassen en dús wordt het interessanter om carrière te maken als contact center manager."