Politie Zeeland


---


Z-1650-2007 Vierjarig meisje uit raam gevallen in Graauw
Woensdagmiddag omstreeks 14.15 uur is een vierjarig meisje uit het raam op de eerste verdieping van een woning in de Willem Hendrikstraat gevallen.
Het kindje kwam ongeveer 6 meter lager op de tegels terecht en is met onbekend letsel per traumaheli naar een ziekenhuis in Gent gebracht.

O-1651-2007 Aanrijding op de Weg naar de Val, Zierikzee
Op de Weg naar de Val bij Zierikzee ontstond woensdag om 16.20 uur een aanrijding.
Een 49-jarige automobiliste uit de gemeente Goes kwam vanuit de richting van Zierikzee. Uit tegenovergestelde richting kwam een 44-jarige man uit Schleiden (D) die een bedrijfsauto met aanhangwagen bestuurde. Bij het passeren raakten de personenauto en de aanhangwagen elkaar en raakten beide beschadigd.

O-1652-2007 Aanhouding 14-jarige in Kruiningen
Op de Zanddijk (viaduct) in Kruiningen werd woensdag om 17.20 uur een 14-jarige jongen uit Krabbendijke aangehouden.
De politie kreeg een melding dat een jongen iets van het viaduct gooide naar de auto's op de A58. Ter plaatse trof de politie een groepje jeugdigen waaronder de 14-jarige, die verklaarde dat hij nootjes van het viaduct had gegooid. Hij werd aangehouden wegens baldadigheid en is doorverwezen naar bureau HALT.

W-1653-2007 Verkeersongeval in Vlissingen
Op de kruising Alexander Gogelweg / Paauwenburgweg in Vlissingen gebeurde woensdag omstreeks 15.30 een ongeval.
Een 53-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed vanaf de Paauwenburgweg in de richting van de Alexander Gogelweg. Hij nam de bocht te kort en raakte frontaal een tegemoetkomende 21-jarige Vlissingse fietser, die een 3-jarig dochtertje achterop had. De fiets viel en de man en zijn dochter vielen op straat. Het meisje kwam met haar hoofd op het trottoir terecht. Zij is voor onderzoek per ambulance naar het Vlissingse ziekenhuis gebracht.


---- --