Vitae kiest voor VCAinVORM toolboxen


AMSTERDAM, 20070509 -- Vitae, de Gouden winnaar bij de Great Place to Work verkiezing in 2005 en de Beste Werkgever van Nederland in 2006, wil het veiligheidsbewustzijn bevorderen en kiest voor VCA inVorm. VCA inVorm is een abonnement op uitgewerkte onderwerpen die betrekking hebben op veilig werken en welke gebruikt kunnen worden voor de maandelijkse toolboxmeetingen.

Met meer dan 4.000 succesvolle bemiddelingen per jaar en een bewuste focus op techniek is Vitae al jarenlang VCU-gecertificeerd. Veel opdrachtgevers gaan er van uit dat de Interim Professional door een personeelsbemiddelingsbureau wordt geïnstrueerd, terwijl veel bureaus er van uitgaan dat Interim Professional via de opdrachtgever bij de toolboxmeeting wordt betrokken. Om te voorkomen dat de professional tussen de wal en het schip raakt én om zeker te stellen dat een ieder de juiste instructies ontvangt, heeft Vitae gekozen voor de toolboxen van VCA inVorm.
"Op deze wijze slaan we een aantal vliegen in één klap: onze bemiddelaars blijven goed op de hoogte, onze Interim Professionals ontvangen maandelijks veiligheidsinstructies en blijven zo scherp en onze opdrachtgevers zijn verzekerd van veiligheidsbewuste Vitae Interim Professional, zonder dat zij daarvoor veel hoeven te doen." aldus Michiel Martens, VCA coördinator Vitae Amsterdam. "En gezien het feit dat VCA inVorm per kwartaal naast algemene onderwerpen ook nog eens een vijftal branchespecifieke onderwerpen uitwerkt, betekent dat wij, ongeacht de sector waarin de Interim Professionals actief zijn, verzekerd zijn van goed en toepasselijk materiaal."
Vitae is het eerste personeelsbemiddelingsbureau dat de voordelen zag en direct reageerde op een proefmailing van VCA inVorm. Directeur Rob van der Poel van Oud Arlesteyn, de partij achter VCA inVorm, is hier zeer content mee. "Dat zo'n gerenommeerde speler abonnee wordt geeft aan dat VCA inVorm voorziet in een brede behoefte. Het feit dat binnen een jaar na de lancering maandelijks duizenden medewerkers in diverse sectoren met materiaal van VCA inVorm worden voorgelicht over veiligheidsaspecten is iets waar we eerlijk gezegd best trots op zijn. "

Profiel Vitae:
Vitae is een onafhankelijk personeelsbemiddelingsbureau voor werving & selectie van vast personeel en bemiddeling van tijdelijke professionals. Jaarlijks bemiddelt Vitae ongeveer 4.000 kandidaten voor vast dienstverband in 14 verschillende specialismen. Vitae telt ongeveer 1.750 medewerkers, waarvan 1.000 Vitae Interim Professionals voornamelijk werkzaam in Techniek en Finance. Vitae is hiermee de enige partij in Nederland die werving & selectie en interim professionals naast elkaar groot heeft gemaakt. Vitae is opgericht in 1986 en heeft 8 vestigingen in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Enschede, Zwolle en vanaf medio 2007 Maastricht.

Profiel Oud Arlesteyn:
Oud Arlesteyn is een training- en adviesbureau op het gebied van kwaliteit- en (voedsel)veiligheidsmanagement. Oud Arlesteyn biedt een compleet, in eigen beheer ontwikkeld en uitstekend gewaardeerd, trainingsaanbod op het gebied van kwaliteit- en (voedsel)veiligheidsmanagement en auditing. Ook voor auditvaardigheden als presenteren en communiceren zijn trainingen ontwikkeld. Oud Arlesteyn werkt verder samen met gerenommeerde specialisten voor bijvoorbeeld het omgaan met agressie. Tevens ontwikkelt en verzorgt Oud Arlesteyn trainingen voor het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN). Daarnaast is Oud Arlesteyn de partij achter de informatieportals http://www.vcainvorm.eu en http://www.kwaliteitinvorm.eu