Het personaliseren van golfclubs! "Club-Charl's The Personal Touch"


, 20070509 -- Mark-It Trading is gestart met de verkoop van Club-Charl's, een slimme en eenvoudige manier om golfclubs te personaliseren. U kent het vast wel, verdiept in het spel en al bezig met de volgende slag loopt u over de green, en voordat u het weet laat u uw club liggen. Een set Club-Charl's bestaat uit 14 pins en voorziet uw golfset van uw naam, telefoonnummer en eventueel uw initialen. De eerlijke vinder kan u op deze manier eenvoudig bereiken en uw golfclub terug bezorgen. Club-Charl's pins worden boven in de grip aangebracht.

De Club-Charl's zijn online te ontwerpen en te bestellen. Op de innovatieve site www.clubcharls.nl voert u uw gegevens in en het resultaat is direct op uw scherm te bewonderen. Club-Charl's het perfecte golfcadeau voor familie en vrienden of als relatiegeschenk bij een golfevenement.
Bedrijven kunnen de Club-Charl's pins voorzien van een bedrijfslogo samen met de persoonlijke gegevens van de deelnemers.

De pins zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt met transparante harslaag ter bescherming van het printwerk. De Club-Charl's pins hebben een hoogwaardige uitstraling en worden geleverd in een luxe verpakking.

Contact: Club-Charl's
Telefoon 010 7447566
info@clubcharls.nl
www.clubcharls.nl

Mark-It Trading
Postbus 767
2900 AT Capelle aan den IJssel

###