Gemeente Bernheze


Officiële inspraaktermijn verkeersstructuurplan

Eind 2006 is een aantal informatieavonden georganiseerd over het verkeersstructuurplan. De suggesties die op die avonden naar voren zijn gebracht om ook in de toekomst goed met het verkeer om te gaan, zijn in december ook nog eens met de Raadscommissie Ruimtelijke Zaken besproken.

Naar aanleiding van de gemaakte opmerkingen door bewoners en belanghebbenden tijdens de informatieavonden en de bespreking van de ideeën door de Raadscommissie Ruimtelijke Zaken, zijn aanpassingen aan het plan gedaan en dat heeft geresulteerd in een concept-verkeersstructuurplan.

Inspraak
Het college van burgemeester en wethouders legt het concept;verkeersstructuurplan nu ter inzage voor inspraak. Het concept-verkeersstructuurplan gaat, zoals de naam al aangeeft over verkeersstructuren. Het is een beleidsvisie en een kapstok voor uitwerkingsplannen. Vragen die gaan over de uitwerking van sommige ideeën en de details die daarbij horen, komen op een later tijdstip bij de verdere uitwerking van plannen aan de orde.

Indien u van de inspraak gebruik wilt maken, kunt u van 15 mei 2007 tot 26 juni 2007 een schriftelijke inspraakreactie geven. U kunt deze richten aan de gemeente Bernheze, afdeling Civiel- en Cultuurtechniek/verkeer, postbus 19, 5384 ZG Heesch. Het concept-verkeersstructuurplan kunt u hier vinden of in het gemeentehuis in Heesch.