Ingezonden persbericht


Persbericht

Hollandse heldin denise de haan onder de deelnemers

Wereldtop naar turkse kust voor spectaculair wakeboard toernooi

Fethiye, 5 april 2007 - De Turkse kust rond het stadje Fethiye is van 10 tot en met 13 mei het decor voor een spectaculair wakeboard toernooi. Onder auspiciën van de World Wakeboard Council, en gesponsord door de luxe Hillside Beach Club, verrichten wereldtoppers hun kunsten. Onder de deelnemers: Nederlands kampioene Denise de Haan.

HIP EN SPORTIEF
Wakeboarden, een combinatie van surfen, snowboarden en waterskiën, is helemaal hot. Dat is niet zo heel gek: De sportieve tricks op het board achter de speedboot, leveren een hippe kijksport en tegelijkertijd is het een ongekend spannende sport om zelf te beoefenen. In rap tempo is wakeboarden wereldwijd uitgegroeid tot de watersport voor de hippe, dynamische scène.

WERELDTOP KOMT NAAR FETHIYE
De International Wakeboard Cup, van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei a.s., zal een van de meest aansprekende officiële toernooien worden van het seizoen. De organisatie, onder leiding van voorzitter Colin Hart, van de World Wakeboard Council, wist tal van bekende top wakeboarders te strikken, onder wie de Belgische Julien Bonnet die tot de wereldtop behoort, en de andere 'wereldtop vijf' wakeboarders Nick Davies (Engeland), Lucas Langlois en Morgan Krause, kampioen wakeboarden in zijn geboorteland Zuid-Afrika. Van de vrouwen is de grootste naam op het ticket die van Nederlands kampioene Denise de Haan.

ZOMERSE ACTIVITEITEN
Op de prachtige stranden van de Hillside Beach Club zullen tijdens het evenement ook andere zomerse sportieve activiteiten plaats vinden. Deniz Met is Brand Manager van het hotel: "De Hillside Beach Club organiseert al jaren grootse evenementen op het water. Maar dit evenement slaat alles; het wordt hip, hot, sportief en vooral ook heel gezellig, dat weten we nu al zeker!" Zo is er iedere avond na het wakeboarden een feest en verschillende evenementen op het strand of bij het zwembad aan de gang. Kortom, een paar dagen om nooit meer te vergeten.

Nederlandse en Belgische aanbieders van Hillside Beach Club De Nederlandse touroperators Odysseus, Neckermann, Thomas Cook Holland, TUI Holland, Oad Reizen, en Hotelplan bieden in 2007 reizen naar Hillside Beach Club aan. In België zijn dat Odysseus,Thomas Cook Belgium, Neckermann, Pegase, Jetair, Exclusive Destinations en Caractere. Voor meer informatie over Hillside Beach Club: www.hillside.com.tr



Ingezonden persbericht