Provincie Groningen

over de wegomlegging bij Noord- en Zuidhorn. 10 mei a.s. openbare commissievergadering in Zuidhorn over de wegomlegging bij Noord- en Zuidhorn. 20 april 2007

Op donderdag 10 mei a.s. om 19.30 uur vergadert de Statencommissie Economie en Mobiliteit in Zuidhorn over het tracé van de wegomlegging Noord- en Zuidhorn. Deze avond ligt de voordracht van het college van Gedeputeerde Staten voor. De commissie vergadert in het gebied zelf omdat de leden het belangrijk vinden dat omwonenden en belanghebbenden hun visie kunnen geven op het plan van de provincie. De politieke discussie zal plaatsvinden in de Statenvergadering van 29 mei 2007.

Wilt u reageren?
Voor omwonenden en belanghebbenden is het mogelijk om in te spreken tijdens deze openbare commissievergadering. U kunt zich t/m vrijdag 28 april a.s. 16.00 uur aanmelden via telefoonnummer (050) 316 4458 of via e-mail: statengriffie@provinciegroningen.nl. Schriftelijk reageren kan ook. U kunt uw reactie tot uiterlijk 28 april a.s. sturen naar statengriffie@provinciegroningen.nl of per post naar: Provincie Groningen, t.a.v. de heer J.C.F. Broekhuizen, antwoordnummer 58, 9700 WB Groningen.

Locatie en meer informatie
De Statencommissie vergadert in zalencentrum Balk, De Gast 39, Zuidhorn. De agenda en stukken van de commissievergadering.

20 april 2007