Universiteit van Tilburg

Universiteit van Tilburg 2 mei 2007

Hudig-Langeveldt Prijzen voor Lans Bovenberg en Tim Willems

Hoogleraar en Netspar-directeur Lans Bovenberg en de student Tim Willems, beide van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Universiteit van Tilburg, krijgen op 10 mei in Utrecht een prijs uitgereikt van de Hudig-Langeveldt Stichting. De stichting waardeert daarmee hun wetenschappelijke werk.

Bovenberg ontvangt de Hudig-Langeveldt Prijs 2007 ter waarde van 10.000 euro voor zijn onderzoek op het gebied van vergrijzing en levensloop, dat volgens de stichting van grote invloed is op de ontwikkeling van visie en beleid. Tim Willems, student van de master Economics and Finance of Aging, krijgt de Aon Studieprijs 2007 van 5.000 euro voor zijn master thesis The Scandinavian Model: not as desirable as it seems. Hij schreef die tijdens een stage bij het Wetenschappelijk Instituut van het CDA.

De Hudig-Langeveldt Stichting is gelieerd aan de financiële dienstverlener Aon. De stichting stimuleert wetenschappelijk onderzoek op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en genoteerd aan de effectenbeurs van New York.

Noot voor de pers
De prijs wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse dag voor Risk Management en Verzekeringsstudie van Aon in Utrecht. Meer informatie: Margreet Punt, Communications Officer Netspar, margreet.punt@uvt.nl of tel. 013 - 4662685.

UvT Persbericht