Ingezonden persbericht


P E R S U I T N O D I G I N G

Rapport Nefemed over belang medische hulpmiddelen

Betreft: persgesprek n.a.v. onderzoek maatschappelijk belang medische technologie
Datum: 10 mei 2007, 11:30 - 12:30 uur, in Doorn

Tilburg, 3 mei 2007
Onlangs heeft Nefemed, de belangenorganisatie van producenten en leveranciers van medische hulpmiddelen, een onderzoek laten uitvoeren door TNO naar het maatschappelijk belang van medische technologie. In dit onderzoek wordt de bijdrage beschreven die verschillende innovaties in medische hulpmiddelen de afgelopen 15 jaar hebben geleverd aan de kwaliteit van leven van patiënten, de versnelling van de genezing en de werkdruk in de zorgsector. Daarnaast wordt een doorkijk gegeven naar de mogelijke ontwikkelingen in de medische technologie in de komende 10 jaar.

Nefemed wil graag de hoofdlijnen van dit onderzoek in een persgesprek op 10 mei a.s. toelichten. Graag nodigen wij u daarvoor uit. Deze bijeenkomst vindt plaats in Conferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn van 11.30 uur -12.30 uur. Bij dit gesprek zal naast de voorzitter van Nefemed, Dirk Pekelharing en de secretaris Roelf van Run ook de onderzoeker van TNO, dr. J. van Boxsel, aanwezig zijn.

Aansluitend aan het gesprek kunt u het Nefemed-symposium over innovatie in de medische technologie bijwonen. Tijdens dit symposium zullen onder andere de volgende sprekers het woord voeren:
- Prof. Dr. Wim de Ridder, hoogleraar toekomstontwikkeling TU Twente
- Ir. Hans de Goeij, Directeur Generaal Volksgezondheid, ministerie VWS
- Prof. Dr. Bas de Mol, hoogleraar en leider van het thorax-chirurgenteam AMC

- Ad Poppelaars, directeur CG-Raad
- Drs. Mariëlle Rompa, directeur ActiZ
- Drs. Gita Gallé, directeur NVZ-vereniging van ziekenhuizen

Zonheuvel in Doorn is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. In de bijlage is een routebeschrijving naar Zonheuvel opgenomen.

Graag vernemen wij via bijgevoegd antwoordformulier vóór 8 mei a.s. of u aan het persgesprek en/of symposium zult deelnemen.
- per e-mail: leontine@vankeep.net
- per fax: Van Keep, faxnummer 020-3455089
- telefonisch: 020-3455088

Met vriendelijke groet,

Nefemed

Antwoordformulier

Persgesprek maatschappelijke relevantie medische technologie Donderdag 10 mei 2007, 11.30 uur
Conferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, Doorn

Medium:

Naam:

Adres:

Postcode + Plaats:

E-mail:

Telefoon:


* Ja, ik zal aanwezig zijn bij het persgesprek op 10 mei a.s. om 11.30 uur


* Ja, ik zal aanwezig zijn op het symposium op 10 mei a.s. vanaf 13.25 uur


* Nee, ik ben helaas verhinderd.

*s.v.p. aankruisen wat van toepassing is.

Dit formulier graag vóór dinsdag 8 mei a.s. ingevuld terugzenden aan:


- per fax: Van Keep, faxnummer 020-3455089
- per e-mail: leontine@vankeep.net

- telefonisch: 020-3455088


---- --
Zo bereikt u Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel

Zonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn. De directe nabijheid van een aansluiting op de A12 en de Hoek Station Vervoer taxi vanaf NS-station Driebergen-Zeist garanderen een uitstekende bereikbaarheid.

Per auto vanuit Zwolle/Amersfoort vanaf knooppunt Hoevelaken (A28)

Rijdend op de A28 neemt u de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). U gaat linksaf richting Maarn (N227) en na 12 km bevindt u zich op de Amersfoortse weg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Het terrein beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Per auto vanuit Arnhem (A12)

Rijdend op de A12 neemt u de afslag Maarsbergen (afrit 22). Bij de stoplichten linksaf, spoorweg over. Na de spoorweg linksaf en doorrijden tot de stoplichten (ongeveer 5 km). Hier slaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Het terrein beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag

Bij knooppunt Oudenrijn kiest u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Het terrein beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Per auto vanuit Den Bosch (A2) en vanuit Breda/Gorinchem (A27)

Rijdend op de A2 kiest u bij knooppunt Everdingen de A27 richting Almere-Hilversum. Bij knooppunt Lunetten neemt u de A12 richting Arnhem. U neemt de afslag Maarn-Doorn. U gaat rechtsaf richting Doorn. U bevindt zich nu op de Amersfoortseweg. Na ongeveer twee kilometer (tegenover kilometerpaal 9.7) vindt u aan uw linkerhand het terrein van Zonheuvel.

Het terrein beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer

Zonheuvel is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Driebergen-Zeist kunt u tegen een gereduceerd tarief een taxi van Hoek Station Vervoer nemen naar het conferentiecentrum. Bij aankomst op het station kunt u bellen met 0343 51 23 64.


---- --