Gemeente Echt-Susteren


Gemeenteraad vergadert op 10 mei

Op donderdag 10 mei om 19.00 uur vergadert de gemeenteraad van Echt-Susteren. U kunt deze openbare vergadering bijwonen vanaf de publieke tribune. Ook is de vergadering live te volgen via de lokale televisie en radio.

Agenda


1. Opening en mededelingen


2. Vaststelling van de definitieve agenda


3. Vaststelling van de besluitenlijst van de raadsvergadering d.d. 22 maart 2007


4. Vaststelling integriteitsbeleid (onder voorbehoud)


5. Beslissing op bezwaar van de heer G. Meuffels, Peyerstraat 83 te Echt


6. Instemmen met nemen aanhoudingsbesluit als bedoeld in de Wet geurhinder en veehouderij


7. Impulsplan starters, een eigen woning


8. Overdracht bevoegdheden tot het vaststellen van de wegenlegger en de grenzen van de bebouwde kom op grond van de Wegenwet, van Gedeputeerde Staten aan de gemeenteraad


9. Ingekomen stukken


10. Sluiting

De stukken liggen vanaf vrijdag 27 april, tijdens kantooruren, ter inzage in het gemeentehuis Nieuwe Markt 55 te Echt. In deze periode is op verzoek de gelegenheid de vorige raadsvergadering te beluisteren. De agenda met de diverse raadsvoorstellen ligt tevens ter inzage in de leeszalen Echt, Pey, Koningsbosch, Susteren, Nieuwstadt en Roosteren en in de gemeenschapshuizen te Dieteren en Illikhoven.

De agenda, alle raadsvoorstellen en conceptbesluiten en alle digitaal beschikbare bijlagen kunt u ook via deze website van de gemeente bekijken. Vervolgens kunt u de datum van de raadsvergadering aanklikken, waarna er een agenda en de te downloaden stukken verschijnen.