Universiteit Nyenrode

Nyenrode & Marqit HR Dialoog

De krapte op de arbeidsmarkt is te voelen en er wordt dan ook weer flink geconcurreerd op de arbeidsmarkt. Dit betekent, dat het voor werkgevers lastiger wordt goede werknemers te behouden en nieuwe high-potentials aan te trekken. Betekenisvol werk in een inspirerende omgeving is tegenwoordig belangrijker dan een lease-auto. Het bieden van voldoende ontwikkelings-en ontplooiingsmogelijkheden staan hoog op het verlanglijstje van de nieuwe werknemer. Voor de werkgever, om daar de juiste opleiding bij te vinden, is dat een regelrechte uitdaging.

In een actieve dialoog, waarin kennisdeling centraal staat, zullen we discussieren over de huidige arbeidsmarkt en zijn continu veranderende dynamiek en wat dit voor organisaties betekent. We willen samen met HR-managers (of andere functionarissen op het gebied van personeel/ontwikkeling) proberen te achterhalen welke selectiecriteria worden gehanteerd bij de keuze van een opleiding dan wel opleidingsinstituut. Een ander belangrijk discussiepunt is, in hoeverre opleidingen als HRM-tool binnen de organisatie kunnen worden ingezet.

Deze interactieve vorm van kennisdeling zal op 10 mei 2007 plaatsvinden op het landgoed van Nyenrode en zal in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit worden gehost en verzorgd door Marqit Advisory (www.marqit.nl), onder leiding van de heer Danny Frietman. Voor een uitgebreide lunch zal worden gezorgd.

Een speciale gast tijdens het eerste deel van deze dialoog is mevrouw Lidewey van der Sluis. Per 1 april zal zij zich verbinden aan de Nyenrode Business Universteit en zal zij haar expertise op het gebied van HR & Organisatie Ontwikkeling inbrengen.

Er is ruimte voor maximaal 10 personen, dus schrijf u nu in en garandeer uzelf van een plek aan onze ronde tafel. Deelname is geheel kostenloos.

Tot ziens op kasteel Nyenrode!

Contact:

Dhr. Danny Frietman
Managing Consultant
www.marqit.nl

Mevr. Esther Snijders
Marketing Manager
e.snijders@nyenrode.nl
0346-291773
© Nyenrode Business Universiteit