Gamma Holding N.V.

27 april 2007

Persbericht

Gamma Holding dividendbetaling 2007

In de op 26 april 2007 gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. is het dividend over het boekjaar 2006 vastgesteld op 2,00 per gewoon aandeel van 2,50 nominaal en op 0,21 per gewoon preferent winstdelend aandeel van 2,50 nominaal.

Het dividend wordt vanaf 10 mei 2007 betaalbaar gesteld bij ABN AMRO Bank N.V. te Amsterdam.

De notering ex-dividend zal op 30 april 2007 plaatsvinden.

Houders van aandelen aan toonder ontvangen het dividend in contanten, onder inhouding van 15% dividendbelasting, door tussenkomst van de bij Euroclear Nederland aangesloten instelling waar hun aandelen zich op 3 mei 2007, na kantoorsluiting, in administratie bevinden.

Houders van aandelen op naam die in het aandelenregister zijn opgenomen, zullen rechtstreeks van de vennootschap bericht ontvangen over de hen toekomende uitkering.

Raad van Bestuur Gamma Holding N.V. Helmond, 27 april 2007

Profiel
Gamma Holding ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoogwaardige, innovatieve producten met technisch textiel als basis. In 41 landen zijn circa 6.700 medewerkers actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond. De aandelen zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Gamma Holding bestaat uit twee sectoren, Gamma Technologies en Gamma Comfort & Style, met activiteiten op het gebied van transport- en procesbanden, filters, gecoat doek en composieten, zeildoek, matrastijk en exotische stoffen. Met deze producten behoort het bedrijf in geselecteerde nichemarkten tot de wereldtop.