JAJAH kondigt een Us$20 miljoen Serie C .....................

10.05.2007 / 09:03 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Jajah inc.

Jajah inc.

JAJAH kondigt een Us$20 miljoen Serie C Investeringsprogramma aan met Intel Capital als hoofd investeerder

MOUNTAIN VIEW, Californië, May 10 /PRNewswire/ --


- JAJAH benoemt Jeff Baeth tot CFO

JAJAH kondigde vandaag aan dat het financiering heeft toegezegd gekregen van Intel Capital, het risico fonds van Intel Corporation. Intel Capital heeft als leidende investeerder een niet bekendgemaakt bedrag geïnvesteerd in JAJAH' Series C programma. De financiering zal worden gebruikt om de ontwikkeling van communicatie oplossingen van een volgende generatie op wereldschaal te versnellen.

Bovendien is er een overeenkomst met Intel Corporation gesloten over business en marketing componenten. Intel verschaft JAJAH toegang tot hun uitgebreid netwerk van product dealers, OEM cliënten en ontwikkelaars, om hun reikwijdte in wereldwijde ontwikkelingsnetwerken te vergroten. Als een Intel Capital portfolio onderneming, kan Jajah nu ook participeren in Intel Capital's IP Access Program, hetgeen Jajah toegang verschaft tot Intel's veelomvattende VoIP patent portfolio.

"Deze investering past in Intel's productie initiatieven, als mede in onze wereldwijde communicatie strategie", aldus Stephen Saltzman, directeur van strategische investeringen van Intel Capital. "Innovatieve technologieën in deze sector, zoals die van JAJAH, creëren nieuwe manieren van communicatie die productiviteit en samenwerking kunnen verbeteren en tegelijkertijd de kosten van telefonie verlagen."

"Intel Capital is precies de investeerder waar we naar zochten", zei Trevor Healy, CEO van JAJAH. "Onze gezamenlijke visie, gecombineerd met hun uitgebreide netwerk van product dealers, software ontwikkelaars, alsmede hun financiële middelen en technologie zorgen ervoor dat dit een belangrijke ontwikkeling is voor zowel ons beider ondernemingen als voor onze industrie. We konden niet meer verheugd zijn en kijken uit naar de overduidelijke mogelijkheden die dit biedt."

"Hoe meer JAJAH zich kan vereenzelvigen met Intel oplossingen, hoe beter het voor cliënten, waar ook ter wereld, zal zijn", aldus Roman Scharf, mede-oprichter van JAJAH. "Het ligt in onze bedoeling om de beste van de beste volgende generatie oplossingen op de markt te brengen, die op elk soort van computer past en die tevens optimaliseert."

"Het is onze bedoeling om de weg te bereiden naar een nieuwe generatie van communicatie", zei Daniel Mattes, mede-oprichter en belangrijkste ontwikkelaar van JAJAH. "Alle communicatie per stem zal spoedig alleen nog maar zijn gebaseerd op IP. De scheidslijn tussen computers en telefoons zal successievelijk verdwijnen. Telefoons zullen snel veranderen in computers en computers in telefoons. We moeten telefoons en computers op een fundamentele manier laten samengaan."

JAJAH kondigde tevens de benoeming van Jeff Baeth aan tot CFO. Met Dhr. Baeth haalt JAJAH meer dan 20 jaar ervaring in de publieke sector binnen. "We zijn zeer verheugd om Jeff aan ons team te mogen toevoegen", zei Trevor Healy, JAJAH's CEO. "Zijn voorgeschiedenis bij VeriSign, Adobe en KPMG complementeren de rest van ons uitvoerend team, dat ervaring inbrengt van ondernemingen als Intel, Apple, SAP, Visa en eBay. Jeff's kennis van zaken vervolmaakt een al bestaand fenomenaal uitvoerend team."

JAJAH contact:

Stephan Skrobar, Markus Rumler


+43-676-522-6818

press@jajah.com

Contact:

JAJAH Contact: Stephan Skrobar, Markus Rumler, +43-676-522-6818, press@jajah.com