Ingezonden persbericht



---


Persbericht

De Kleine Keizer Kinderfeestjes gevestigd in Bedum is een nieuwe samenwerking aangegaan met de Jumbo Supermarkt naast de Euroborg. De Kleine Keizer, aanbieder van een breed pakket aan kinderfeestjes voor thuis en buitenshuis is altijd op zoek naar leuke, nieuwe locaties voor haar kinderfeestjes. De Kinderkookfeestjes van de Kleine Keizer vinden voortaan plaats in de professionele kookstudio in de grootste Jumbo Supermarkt van Nederland, n.l. de Jumbo Supermarkt naast de Euroborg in Groningen.

De kinderen maken samen een drie-gangen menu klaar. Na elke gang is het eerst lekker smullen geblazen alvorens weer wordt begonnen aan het bereiden van de volgende gang. Voor kinderen die van koken houden een feestje om nooit te vergeten in een indrukwekkende ruimte. Het kinderkookfeest is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. U kunt het kookfeestje boeken op de woensdagmiddagen. Andere dagen zijn mogelijk in overleg. Kijkt u voor meer informatie over het kookfeest of andere kinderfeestjes op de website van de Kleine Keizer: www.dekleinekeizer.com.

Verder kunt u een buikdansfeest boeken bij de Kleine Keizer. Een swingend feest waarbij de kinderen 2 dansjes leren o.a. op de muziek van Shakira. Deze worden aan het einde van het feest opgevoerd aan de ouders. De kinderen zijn dan geheel gehuld in oosterse kleding en zien er prachtig uit.

Tot slot is er op veler verzoek ook een prinsessenkist ontwikkeld. U kunt voor uw dochter nu een onvergetelijk prinsessenfeest voor thuis organiseren. In de kist vindt u een draaiboek prachtige prinsessenjurken, versiering en tal van originele spelletjes. Een aanrader. Voor de jongens die worden uitgenodigd zijn riddersets aanwezig!

Er zijn weer volop ontwikkelingen bij de Kleine Keizer. Voor meer informatie over alle genoemde feestjes, verwijzen wij u naar onze website: www.dekleinekeizer.com.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Claartje Dölle van de Kleine Keizer Kinderfeestjes, Telefoonnummer: 050-3010454, e-mail: feestjes@dekleinekeizer.com


---- --