Nederlandse Tafeltennisbond


Juniorenteams uitgeschakeld op de Open Spaanse jeugd

10-05-2007

Na de eerste winstpartijen in de ochtend van de eerste wedstrijddag hebben de Nederlandse spelers en spelers het succes niet kunnen doortrekken naar de middag/avondwedstrijden.

Het jongens juniorenteam Nederland A, bestaande uit Nathan van der Lee en Boris de Vries, ging in een bijzonder spannende wedstrijd ten onder tegen het team van Engeland.
Dat zij zich niet zo maar gewonnen gaven, blijkt wel uit het feit dat de eerste wedstrijd, het enkel van Nathan, in de vijfde game werd beslist met 13-11 in het voordeel van de Engelse speler Paul Drinkhall, en dat het dubbel pas na 14-12 in de vijfde game de tegenstanders moest feliciteren.
Nederland A eindigt hiermee op de 2e plaats in de poule en is uitgeschakeld.

Het jongens juniorenteam Nederland B, bestaande uit Martijn de Vries en Casper ter Lüün, verloor in een spannende wedstrijd met 3-0 van Frankrijk. Hoewel er zeker kansen op winstpunten waren, werden deze helaas niet verzilverd.
Ook dit team eindigt op de 2e plaats in de poule en is hiermee uitgeschakeld.

Het meisjes juniorenteam, bestaande uit Monique Posthuma en Nicky Zetsen, verloor met 3-0 van Duitsland en werd daarmee uitgeschakeld voor de vervolgwedstrijden.