Persberichten Eemland zuid, 11.00 uur

Utrecht, 10-05-2007

Goederen gestolen

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werden twee jongens aangehouden nadat ze goederen hadden gestolen uit een school. Omstreeks 11.55 uur kreeg de politie de melding er o.a. telefoons waren gestolen uit een school aan de Hugo de Grootstraat. Agenten gingen ter plaatse een medewerker van de school had zelf al twee mogelijke verdachten aangehouden. Deze jongens, beiden 15 jaar uit Nijkerkerveen en Amersfoort, werden ingesloten voor verhoor.

Aanrijding tegen boom

LEUSDEN- Op woensdagavond raakte een jongen gewond na een aanrijding. Omstreeks 21.40 uur reed een 16-jarige jongen uit Amersfoort in een auto over de Moorsterweg. Door onbekende oorzaak raakte hij van de weg en botste tegen een boom. Met nekklachten werd deze jongen vervoerd naar het ziekenhuis. De auto en boom raakten zwaar beschadigd.

Lastige klant

AMERSFOORT- Op donderdagnacht werd een man aangehouden nadat hij verschillende bedreigingen had geuit. Omstreeks 00.05 uur kreeg de politie de melding dat een man zich had misdragen in een horecagelegenheid aan het Emiclaerhof. De man had, nadat hij de gelegenheid was uitgezet, bedreigingen geuit naar de bezoekers en de kastelijn. Hierop werd de 44-jarige man uit Amersfoort aangehouden en ingesloten voor verhoor.