Ingezonden persbericht


Big Bang Ventures stapt in CVWarehouse.com

Investeerder erkent belang technologie en wil met kapitaalinjectie internationale groei CVWarehouse ondersteunen

Antwerpen, 10 mei 2007 ­ Het onlinerekruteringsplatform CVWarehouse.com heeft in Big Bang Ventures een belangrijke financiële partner gevonden. Met een investering van één miljoen euro durfkapitaal wil Big Bang helpen om de technologie van CVWarehouse verder te ontwikkelen en de internationalisering van de onderneming door te zetten.

Herman DeLatte, Partner bij Big Bang Ventures: "Wij geloven dat iedereen baat heeft bij de rekruteringsoplossingen van CVWarehouse, kandidaten, rekruteringsbureaus en bedrijven gelijk. De tool is gebruiksvriendelijk en goedkoop te implementeren. Bedrijven hebben de initiële investering bovendien in geen tijd terugverdiend. Dergelijke Human Capital Management-oplossingen verdienen extra aandacht. Big Bang Ventures is ervan overtuigd dat CVWarehouse heel wat groeipotentieel heeft. Het bedrijf kan wereldwijd organisaties helpen om hun HR-beleid te optimaliseren."

Durfkapitalist Big Bang Ventures investeert in jonge, innovatieve bedrijven binnen de informatie- en communicatietechnologiesector (ICT). Big Bang Ventures was de enige investeerder in deze ronde. Herman DeLatte zal een zetel opnemen in de raad van bestuur, samen met de CEO Inge Geerdens en voormalig Belgacom topman Bessel Kok.

"Op korte termijn moet CVWarehouse de nieuwe versie van haar oplossing afwerken en verkoopkanalen opzetten in de andere Europese landen. Zo hopen we dat het bedrijf uitgroeit tot een internationale speler inzake rekruteringsoplossingen," aldus Herman DeLatte.

Inge Geerdens, zaakvoerder en oprichter van CVWarehouse, is blij met het vertrouwen: "Voor ons is deze investering niet alleen een financiële maar ook een morele opsteker van formaat. De snelle groei van CVWarehouse op de Belgische markt bewijst dat we het bij het rechte eind hebben. Onze technologie slaat aan in de markt. CVWarehouse staat nu aan de poort van Europa en Big Bang Ventures heeft ons net de sleutel gegeven."

###

Over Big Bang Ventures
Big Bang Ventures investeert in jonge, innovatieve bedrijven binnen de ICT- sector in de ruime Benelux regio. Gestart in 2000, heeft het fonds ruim 40 miljoen in beheer. Samen met een tiental Venture Partners ­ allen ex-CEO's en managers die hun strepen hebben verdiend in de internationale ICT-wereld ­ begeleidt het Big Bang Ventures team haar portfolio bedrijven op een zeer actieve wijze.

Vroegere investeringen omvatten DataCenterTechnologies, verkocht aan Symantec; Dedigate, verkocht aan het in Miami gevestigde Terremark en Clear2Pay, een toonaangevende onderneming in betalingstechnologie. Meer informatie op: http://www.bbv.be

Over CVWarehouse
CVWarehouse.com is een onlinerekruteringsplatform waar bedrijven en kandidaten elkaar ontmoeten. Kandidaten kunnen er snel, eenvoudig én discreet hun cv achterlaten of voor een job solliciteren. Bedrijven hebben zonder extra investering via een webportal toegang tot dit platform of kunnen de oplossing integreren met de eigen website. Telenet, Getronics, Kraft Foods, Brussels Airlines, ... zijn maar enkele van de klanten van het platform. CVWarehouse NV is ontstaan uit het Antwerpse rekruterings- en selectiebureau Executive Research. Meer informatie op http://www.cvwarehouse.com.