Ingezonden persbericht


ONLINE ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

LIVE CHATTEN MET DE REISEXPERTS VAN EUROCAMP

Amersfoort, mei 2007: Op de site www.eurocamp.nl kunt u vanaf nu online chatten met de reisexperts van Eurocamp. Live kunnen alle vragen worden gesteld met betrekking tot uw reis en krijgt u direct online antwoord! Tijdens kantooruren is deze eigentijdse chatfunctie feitelijk een verbeterde e-mail service om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij het maken van hun internetboeking.

Chatten met reisexperts
Eurocamp investeert veel in online communicatie met de klant: "Dat hoort helemaal bij deze tijd," aldus Liesbeth de Groot brandmanager van Eurocamp. "Natuurlijk kan iedereen onze informatie vinden op eurocamp.nl en in onze brochure. Steeds meer mensen oriënteren zich op het web en boeken online. Daarom proberen we ook via dat kanaal zo compleet en persoonlijk mogelijk informatie te verschaffen." Vragen gaan doorgaans over beschikbaarheid, extra voorzieningen voor bijvoorbeeld kinderen of zaken als bijboeken van extra's en informatie over betalingen.

Persoonlijke extra service

Eerder lanceerde Eurocamp als één van de eerste grote reisorganisaties al korte professionele campingfilmpjes van een groot aantal campings uit het aanbod. Via www.eurocamp.nl kunnen die met één druk op de knop worden bekeken, bij wijze van voorpret en als extra informatiebron. De Groot: " Chatten met uw eigen reisadviseur van onze reserveringsafdeling is een verbeterde e-mail service. Wij kregen de laatste tijd veel mails die we allemaal snel wilden beantwoorden en dan is chatten met direct een antwoord van diegene die alles weet over uw reisbestemming een fijne service". De eerste tests met het chatten zijn buitengewoon goed verlopen: "Mensen vinden het een sympathieke, persoonlijke extra service. Daar zijn wij heel blij mee," besluit De Groot van Eurocamp.

Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op 165 bestemmingen in Europa. Hierbij wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent en - nieuw voor 2007 - een sfeervol comfortabel chalet met een ruim overdekt terras. Op alle campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Ook heeft Eurocamp eigen kinderclubs onder de naam Fun Station en voor de allerkleinsten is er Mini Fun Station. Voor tieners is er het programma Base: een internationaal animatieprogramma.

Nieuw: op www.eurocamp-enjoy.nl biedt Eurocamp ideale reizen speciaal voor stellen. Het wordt nog leuker om met zijn tweeën of samen met vrienden op vakantie te gaan. Met topaccommodaties en thema's als Cultuur, Culinair, Actief en Wellness is het genieten van het beste van twee werelden. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl / www.petitparadis.nl / www.eurocamp-enjoy.nl