Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Samenwerking livingprojects en BenQ
10 mei 2007

BREDA livingprojects, aanbieder van audiovisuele apparatuur en LED-verlichting, gaat intensief samenwerken met BenQ. BenQ, fabrikant van onder andere hoogwaardige projectoren voor de professionele markt, wil samenwerken met professionele zakelijke partners als livingprojects om in een korte termijn de naamsbekendheid van het merk te vergroten.

Het feit dat livingprojects en BenQ in gesprek zijn geraakt is niet verwonderlijk. Beide bedrijven zijn jong, fors groeiend en dynamisch. Het feit dat BenQ onlangs aankondigde dat het bedrijf volgend jaar officieel sponsor zal zijn van UEFA (Union of European Football Associations) Euro 2008, het Europese Kampioenschap voetbal voor landenteams, onderstreept dit gegeven. De sponsoring maakt deel uit van BenQ's merkstrategie met als doel het ondersteunen van de sterk groeiende activiteiten in Europa.

De samenwerking is één van de belangrijkste redenen voor livingprojects om in BenQ producten te investeren, in de zowel de verkoop- als de verhuurafdeling. De samenwerking zal een zeer positief effect hebben op de verkoop van professionele BenQ producten en het versterken van relaties met zakelijke partners. Beide bedrijven zijn zeer vastberaden ervoor te zorgen dat BenQ een gevestigde naam wordt.

Meer informatie: www.livingprojects.nl

Contactpersoon:
Michael Sebregts
Tel: 076 549 88 08
Fax: 076 549 88 18
E-mail: m.sebregts@livingprojects.nl

livingprojects
Minervum 7111
4817 ZN BREDA
Tel: 076 549 88 08
Fax: 076 549 88 18
www.livingprojects.nl


---- --