Digitale Gemeente Houten

Reactie gemeente Houten op afgelasting Italiaanse Markt

donderdag 10 mei 2007 - Bron: Gemeente Houten

In reactie op het persbericht van Companion Events (9 mei 2007) over het annuleren van de Italiaanse Markt in het Oude Dorp van 15 juni 2007 laat de gemeente Houten het volgende weten.

De gemeente Houten faciliteert en stimuleert het organiseren van evenementen en activiteiten in de gemeente. Daarvoor geldt het zogenaamde evenementenbeleid.
De vergunningen die hiervoor aangevraagd worden, worden behandeld op volgorde van datum van het evenement. Dit betekent dat een vergunning die ruim van tevoren aangevraagd wordt niet altijd direct wordt verleend, omdat evenementen die eerder plaatsvinden prioriteit hebben. Daarmee worden alle aanvragen bijtijds behandeld. Over deze werkwijze worden aanvragers tijdig schriftelijk op de hoogte gesteld.

De vergunning voor de Italiaanse Markt in het Oude Dorp wordt, zoals eerder mondeling toegezegd aan de aanvrager, deze week verleend. De gemeente Houten betreurt het dat dit voor de organisatie reden is om de markt, die ons inziens bijdraagt aan een bruisende gemeente, niet door te laten gaan.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).