Swebbers.com biedt als eerste mogelijkheid tot ruilen van goederen en diensten


ZAANDAM, 20070510 -- Een team van jonge internetondernemers lanceerde begin mei www.swebbers.com: een nieuw type website, waarop goederen én diensten kunnen worden geruild, naast kopen, verkopen en veilen. Swebbers.com trok al meteen de eerste week - nog voor er officieel ruchtbaarheid aan de start was gegeven - een aanzienlijk aantal bezoekers en er wordt al volop ge-swebt. Swebben is behalve praktisch, ook economisch en milieuvriendelijk. Wat swebbers.com onder andere ook duidelijk onderscheidt van andere verkoopsites, is het feit dat er nadrukkelijk geen dieren op kunnen worden verhandeld. Andere belangrijke karakteristieken zijn de bezoekervriendelijke lay-out en navigatie.

De naam
De naam swebbers is ontstaan na samenvoeging van twee begrippen. Het Engelse werkwoord 'to swap' betekent ruilen. En wie ruilt via het Wereldwijde web is een swebber. Swebbers, swebben, swebsite: splinternieuwe woorden, die als het aan de makers van swebbers.com ligt snel wereldwijd een plaats krijgen in het dagelijks taalgebruik.

Waarom swebben?
Op swebbers.com kan worden geruild, naast kopen, verkopen en veilen. Daarbij blijft het niet bij allerhande goederen: ook diensten van persoon tot persoon kunnen op swebbers.com worden aangeboden of gevraagd. Het ruilen van goederen bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu: in plaats van op de afvalberg te belanden en zo het milieu te belasten, krijgen spullen een nieuwe bestemming.

Andere voordelen van swebbers.com
* de lay-out en navigatie van swebbers.com zijn, in tegenstelling tot die van andere verkoopsites, uitgesproken helder: men vindt snel de benodigde pagina
* swebbers.com is vrij van onnodige informatie
* plaatsing van advertenties is gemakkelijk en bovendien gratis; men betaalt alleen voor speciale plaatsingswensen (b.v. vetgedrukte titel, vermelding websiteadres, kleurband, advertentie in galerij etc.)
* de makers van swebbers.com luisteren naar de wensen van de bezoeker: tips die de site kunnen verbeteren zijn welkom

Geen dieren op swebbers.com!
Anders dan op andere verkoopsites kunnen op swebbers.com nadrukkelijk geen dieren worden verhandeld.

Ter introductie is adverteren en promoten op swebbers.com gratis

www.swebbers.com
info@swebbers.com