Backup-Connect verhuist naar Almere


Meer ruimte voor het supportteam en het trainen van partners

HUIZEN - ALMERE, 20070510 -- Backup-Connect, leverancier van online backup diensten verhuist per 1 juni naar Almere. De verhuizing is vanwege de enorme groei van het aantal klanten en partners. In het nieuwe pand wordt onder andere het nieuwe support center en een trainingsruimte voor partners ingericht. De dataopslag, het hart van het bedrijf, blijft waar het nu is, in het datacenter van KPN te Amsterdam.

Volgens Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect past de moderne uitstraling van het nieuwe pand, genaamd Ultramarijn perfect bij Backup-Connect: 'Het nieuwe pand is bijna volledig opgebouwd uit glas, wat de transparantie van onze organisatie weergeeft. Daarnaast is het pand voorzien van de meest moderne voorzieningen om comfortabel te werken en zullen de groene omgeving en de eigen vijverpartij bijdragen aan een maximale arbeidsprestatie. Uiteraard zijn waar mogelijk duurzame materialen gebruikt en voldoet het pand aan de meest moderne beveiligingseisen.'

Kantoorvilla Ultramarijn ligt langs de tussenring op het bedrijventerrein Het Atelier op een goede zichtlocatie aan de Edvard Munchweg en heeft een snelle aansluiting op de A27 en A6.

Over Backup-Connect
Backup-Connect is een Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van het KPN-datacenter en krachtige software in de vorm van Online Backup Manager. De beveiliging wordt dagelijks gecontroleerd door Hacker Safe. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in elf landen en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners.

Voor meer informatie: www.backup-connect.nl