Noordhollandse UITagenda op tv


Het maandblad de Noordhollandse UITagenda verschijnt binnenkort met een eigen uitgaansrubriek op de televisiezender Regio 22

HOORN, 20070510 -- Al ruim vijftien jaar is de Noordhollandse UITagenda het meest geraadpleegde uitgaansblad in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Voor het uitgaanspubliek tussen de 16 en 30 jaar een niet meer weg te denken medium. Het blad wordt op magazine-formaat uitgegeven en heeft daardoor een hoog bewaargehalte. Dit in tegenstelling tot de meeste uitgaanskranten, die na twee of drie dagen bij het oud-paper verdwijnen.

De aan het blad gekoppelde website www.uitagenda.nl kent een uitgaansagenda voor geheel Nederland en behoort inmiddels tot de tien meest bezochte uitgaanssites van het land. In Noord-Holland is de site zelfs koploper wat aantal bezoekers betreft.
Vanaf het pinksterweekend verschijnt de Noordhollandse UITagenda op Regio 22. Op donderdag, vrijdag en zaterdag komt de uitagenda twintig maal langs. De activiteiten-agenda voor de komende periode wordt gepresenteerd en het uitgaanspubliek kan zichzelf terugzien in de `Op Stap' foto-rubriek.





Ingezonden persbericht