Strategische Samenwerking Le Reseau en Ugula (voormalig FdLvM BV)

BORCULO, 20070510 -- Le Reseau, sinds 1992 actief op het gebied van security audits en adviezen, onderdeel van de Software Borg Groep, gaat een strategische samenwerking aan met de firma Ugula (voorheen FdLvM BV), specialist in het automatiseren van netwerkbeheer en compliancy van IT infrastructuren. Door deze samenwerking ontstaat een unieke combinatie die er voor zorgt dat uw IT omgeving optimaal functioneert, beveiligd is, en automatisch kan voldoen aan SOx, ITIL, NEN7510, of door u zelf ingevoerde compliance regels. Le Reseau en Ugula blijven actief onder hun eigen bedrijfsnaam, Armando van Mourik van Ugula is voor de combinatie benoemd als commercieel manager


Over Ugula
Ugula is specialist in het automatiseren van netwerkbeheer en Enterprise Application Integration (EAI). Ugula maakt
hiervoor gebruik van de tools van de firma Opsware Inc, op dit moment door o.a. IDC genoemd als de #1 ranked network automation tool. Ugula richt zich met name op financiele organisaties, managed service providers en de (semi)overheid.

Over Le Reseau
Le Reseau is een onafhankelijk test* en adviesbureau op het gebied van informatiebeveiliging. Le Reseau test de IT beveiligingsituatie van voornamelijk financiële organisaties en overheidsinstellingen. Le Reseau heeft als specialiteit penetratietesten, legal hacking, security audits en forensisch onderzoek. Als onderdeel van de Software Borg Groep beschikt Le Reseau over de unieke combinatie van expertise van security consultants, EDP-auditors, Gecertificeerde Informaticadeskundigen, IT-notarissen en IT-juristen.