Gemeente Harlingen

Ontmoetingsdag voor mantelzorgers in Friesland
17-4-2007
Mezzo, de landelijke Vereniging voor Mantelzorgers en Vrijwilligerszorg, organiseert met Cozorg Friesland, waaronder de Steunpunten Mantelzorg een ontmoetingsdag voor mantelzorgers. Wij nodigen u van harte uit deze dag bij te wonen. De dag vindt plaats op vrijdag 11 mei in het Natuurmuseum Fryslân te Leeuwarden Het programma van deze speciale dag
In de ochtend is er gelegenheid voor ontmoeting en gedachtewisseling met andere mantelzorgers tijdens het Lagerhuisdebat. Onder leiding van Arie Ouwerkerk, directeur van Mezzo, kunt u uw mening en ideeën kenbaar maken. Er zal een deskundig panel aanwezig zijn dat al uw vragen over de ontwikkelingen binnen Mantelzorgland kan beantwoorden. Ter afsluiting van het ochtendprogramma zal Onno Spreij, bekend Fries entertainer, voor u optreden.

In de middag zijn er interessante en leuke workshops, zoals een rondleiding in het natuurmuseum én een rondleiding in het tegenoverliggend Keramiekmuseum. Ook kunt u genieten van 'even een verwenmoment', waarbij u gemasseerd wordt en waarbij u zelf leert masseren. Tenslotte zal Piter Wilkens, muzikant en ambassadeur van de Friese mantelzorgers, een optreden verzorgen.

Op deze dag kunt u voor informatie en advies over mantelzorg terecht bij medewerkers van Mezzo, waaronder de regioconsulent van Mezzo, een consulent van de Mantelzorglijn en enkele Steunpunten Mantelzorg uit de regio.

Tijd: 10.00 tot 16.30 uur
Entree: EUR 6,= (inclusief koffie, thee, uitgebreide lunch en een drankje)
Opgave: Alleen via het inschrijfformulier

Voor aanmelding en eventuele vragen kunt u contact opnemen met Ria van der Land (Cozorg Leeuwarden): 058-2348565 of met Inge Goedhart (Mezzo): tel. 030-6592222