Ingezonden persbericht


Persbericht

Apeldoorn, 23 april 2007

Jan Vermeer brengt apen in beeld op de Veluwe

Masterclass Natuur Fotografie in Apenheul

Speciaal voor de ervaren amateur fotograaf bieden internationaal bekende natuurfotograaf Jan Vermeer en Apenheul een bijzondere Masterclass Natuur Fotografie aan op een unieke oefenlocatie. Een dag lang neemt Jan Vermeer u mee door het apenpark, waar u de apen in een groene en natuurgetrouwe omgeving kunt leren fotograferen. De foto's worden ter plekke besproken en voorzien van tips. Op deze compleet verzorgde dag komen zaken aan de orde als: fotograferen van bewegende dieren, met tegenlicht, door glas, in (donkere) gebouwen en compositie keuze.

Jan Vermeer is een gepassioneerde, professionele fotograaf. Hij won meerdere prijzen in de prestigieuze Wildlife Photographer of the Year competities uitgeschreven door het Natuur Historisch Museum in Londen. Kleur en vorm zijn sterk bepalend in zijn beelden en vormen een sterke basis voor iedere foto.

Vermeer is al vanaf de begin jaren een vaak geziene gast in Apenheul. Hier ontstond zijn grote passie voor fotografie. Zodoende kent hij als geen ander dé perfecte plekken in Apenheul om nu net dat ene plaatje te maken. De kosten voor deze bijzondere dag bedragen ¤ 140,--. Dit is all inclusive: entree, koffie en ggebak, lunch en drankjes. Wel dient u zelf voor een camera te zorgen.

De Masterclass Natuur Fotografie vindt op de volgende data plaats: vrijdag 11 mei, zaterdag 12 mei, vrijdag 8 juni, zaterdag 9 juni, vrijdag 15 juni, zaterdag 16 juni en vrijdag 22 juni.

Deelnemen aan deze Masterclass is alleen mogelijk via voorinschrijving, voor minimaal 15 en maximaal 20 deelnemers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Apenheul, via tel.: 055 - 3575794, of via reserveringen@apenheul.nl. Meer inforrmatie is tevens te vinden op: www.apenheul.nl.


- - - einde bericht - - -

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk Ballot, tel: 055 - 3575787/ a.ballot@apenheul.nl, of kijk op www.apenheul.nl